Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy csomó fiúnak miért mindegy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy csomó fiúnak miért mindegy, hogy kivel jönnek össze?

Figyelt kérdés

Nem mindegyik ilyen nyilván. :) Lányokról meg nem tudok nyilatkozni, most a fiúk a téma. :D

Bele akarnak ugrani egyből egy kapcsolatba, tök mindegy, ki az, hogy néz ki (max annyi a kikötés, hogy vállalható legyen), egyből rányomulnak, majd ha a csaj is úgy akarja, rögtön jöhet a járás is.

Nekem is írkálnak fiúk, gyakorin csak annyit tudnak, hogy lány vagyok, egyből ismerkedjünk, aztán rögtön nagyon szimpatikus vagyok, találkozzunk. Tinderen ugye képek vannak inkább, amikből ítélhet az ember. Onnan is rögtön belevágnak a közepébe, hogy találkozzunk, és bármilyen is a találkozó (volt, hogy jó kedvem volt, volt, hogy rossz, volt, hogy alig beszéltem, volt, hogy sokat) az neki rögtön szimpi és akkor jöjjünk össze...

Egyszer egy buliban ismerkedtem meg egy fiúval, párszor beszéltünk utána, de neki lett barátnője. Egyik nap még láttam a közös posztot, rá egy hétre már szakítottak, és írt, hogy találkozzunk, nagyon várja, blabla, tökre lejött, hogy le fog smárolni egyből.

Egy netes ismeretség újból: Sráccal beszéltem talán 10 percet is, már kijelentette, hogy boldog lenne, ha egy ilyen csodás lánnyal járhatna, sőt, feleségül is venne, találkozzunk. De 10 percből ezt hogy szűrte le?

És oké, gondolhatjátok, hogy a legtöbb csak egy találkozásban lenne benne, nem egyből járás, de azért mint látjátok akad olyan is, aki már három képedből és két emojidból rájött, hogy te vagy élete szerelme.

Még a gimiben jártam egy fiúval, szóba került a múlt. Mondta, hogy szerelmes volt egy lányba, meg is tudtam a nevét. Csúnya lány volt, és mesélte, hogy a személyisége is rossz. Kérdeztem, hogy akkor miért akart vele összejönni, hogy tudta szeretni? Válasz: "Annyira akartam már valakit, hogy mindegy volt, ki az". Ja, ekkor 16 volt!

2017. jún. 21. 21:24
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
egy férfi összeteheti a kezét ha összejön egy nő,akkor hogy válogatnának már?egy nőnek könnyű,am nekemse voltmég nőm,7 év alatt 3 nő irtrám társkeresőn de mviel nem jöttek be nemlett semmi a dologból szal énvagyok a kivétel
2017. jún. 21. 21:25
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

"Nekem is írkálnak fiúk, gyakorin

Tinderen ugye képek vannak inkább

Egyik nap még láttam a közös posztot

és írt, hogy találkozzunk

Egy netes ismeretség újból

aki már három képedből és két emojidból rájött"

az egész kérdés bűzlik a virtuális netes világtól... ha nem erőltetnéd annyira ezt a netes fészbúkos tinderes témát, ahol csak kanos fiúcskák irkálnak össze vissza, akkor lehet más lenne a "statisztikád" is.

2017. jún. 21. 21:33
 3/14 A kérdező kommentje:

1.: Ennyire nehéz? :O

2.: Az egyik buliból volt! :D Amúgy ja, lehet, hogy nem kéne neten ismerkednem, de néha csak ott jön össze. Mivel már nem járok suliba és a munkahelyemen csak nők vannak, bulikban se feltétlen ismerek meg olyanokat, akikkel komoly is összejöhetne, utcán kb. esélytelen, a sportom a futás, ezért marad a net. :D

2017. jún. 21. 21:35
 4/14 anonim ***** válasza:
62%
A csajoknak ilyen szemponból könnyű, mert felteszitek magatokat a társkeresőre és vártok, hogy rátok írjanak. Több száz, talán ezer, kedveskedő levelet küldtem ki nőknek. Ha 2-3 tudott válaszolni. Na mindegy azt akarom ebből kihozni, hogy ti csak vártok, mer ugye a pasinak kell udvarolni. De ti is inkább kép alapján döntötök és ha van olyan lány aki válaszol, mindenképp szeretnénk valahogy megfogni, az más kérdés, hogy ez negatív nyomulásnak jön le. Én már annak is örülnék ha beszélgetne velem valaki és norüálisan el lehetne vele menni ide-oda , strandra, vagy moziba, vagy akár csak egy pupba, anélül, hogy rámászna az első bodybuilderre akit meglát....
2017. jún. 21. 21:36
 5/14 A kérdező kommentje:
4.: Értem. Én mondjuk simán kezdeményezek. :) Bár ez se garancia, hogy lesz belőle valami.
2017. jún. 21. 21:38
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

Azért, mert férfiként nem elég ülni hátradőlve és válogatni a jelentkezők között.

Innentől pedig mindenkivel meg kell próbálni aki kicsit is vállalható összehozni egy randit, aztán még egyet, hátha ő az igazi.

Ha meg nem kezdeményezünk, akkor mi vagyunk a gyíkok. Most már el kellene végre dönteni, hogy mit is kellene csinálnia egy férfinek, mert próbálkozzon meg ne próbálkozzon azért elég lehetetlen kísérlet

(és ez alatt nem azokat a pasikat értem, akik 2 szó után holtomiglan holtodiglan szerelmesek lesznek a nőbe, ők valóban szánalmasak)

2017. jún. 21. 21:43
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Persze, hogy nem garancia. Csak sokszor azt nem értem, úgy várjál a délceg herceget, meg ők milyen komoly szándékkal vannak, de tenni nem akarnak a boldogabb életért. Am szivesen elmennék futni veled :D Legalább te teszel is valamit az egészségedért...
2017. jún. 21. 21:45
 8/14 A kérdező kommentje:

Na, köszi srácok, így már érthetőbb. :)

Én amúgy nem is teljesen a külsőre megyek. Vagyis persze, ha nagyon nem tetszik, akkor nem randizok vele, de ha normális a külseje, csak mondjuk nem éppen az esetem, adok egy esélyt a megismerkedésnek. :)

7.: Örülök, hogy így gondolod. :D Nem értem én se, miért nem tesznek bele sokan a kapcsolatba. Rengeteg ilyen nőt ismerek. Az egy dolog, hogy hódításra vár, de a kapcsolatban se hívja fel a pasit, mert az nem az ő dolga... Ki kell szűrni az ilyeneket. :) Ha érdeklődsz, és pár nap múlva ő is rád ír, akkor érdemes hajtanod. :) Ha ő sosem kezdeményez, menjen a p.csába :D

2017. jún. 21. 21:49
 9/14 anonim ***** válasza:

Ezt jól mondod.

Amúgy eszembe jutott egy másik lehetőség is. Mégpedig az a fajta aki csak a bugyiba akar bejutni ( mint a kollégám ) kedveskedik, hízeleg, még aránylag jól is néz ki mert régen ficizott. De még aznap meg akar dugni és ha nem teljesítesz úgy az ágyban mint azt ő szeretné, többet nem keres. Kicsit felháborító, de mégis (látom) mennyi nő ad bizalmat neki...

2017. jún. 21. 21:58
 10/14 anonim ***** válasza:
Mert nem olyan nyomorékok, hogy a virtualitásban éljenek, mint sok hangember csaj, hanem talira viszik a dolgot.
2017. jún. 21. 22:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!