Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Akik ide járnak fel panaszkodn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik ide járnak fel panaszkodni azok elvárnák a nőktől h minden mindegy alapon válasszanak pasit csak azért mert nekik még nem volt nőjük?

Figyelt kérdés

Olyan kérdéseket olvasok h komolyan a hajamat leteszem.

Ilyen seregnyi 20-n éves szüzek, elhízottan, anyuci szoknyáján ülve.

Átlag 8 osztállyal idény munkákból élve ugye mert szakképzetlen. 0 egzisztenciával.

De elvárná hogy neki legyen nője. Miért is ?

Mert még nem volt ? És akkor a nő a szemét mert egy ilyen elhízott az életben semmit el nem ért személlyel nem jön össze ?

Logikus nem.

2017. ápr. 27. 21:03
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
73%

Ugyan már.

Egyébként te is általánosítasz, ennek alapján te sem vagy jobb. :)

2017. ápr. 27. 21:03
 2/17 anonim ***** válasza:
20%
mért a 25 éves nők mit rétek el?jó tudom manapság divat a nőknek a karrierista éeltmód
2017. ápr. 27. 21:04
 3/17 anonim ***** válasza:
rétek-értek
2017. ápr. 27. 21:04
 4/17 anonim ***** válasza:
25%

"Ilyen seregnyi 20-n éves szüzek, elhízottan, anyuci szoknyáján ülve.

Átlag 8 osztállyal idény munkákból élve ugye mert szakképzetlen. 0 egzisztenciával."

Attól, hogy ilyen, vagy így alakult az élete már nem is érdemel figyelmet, szerelmet, szexet?

Milyen agyatlan dolog ez?

2017. ápr. 27. 21:05
 5/17 anonim ***** válasza:
51%
Ezeket ki kell rohogni jol, aztan annyi :D Kellenek ilyenek is, akiken nevetni lehet.
2017. ápr. 27. 21:05
 6/17 anonim ***** válasza:
81%

"seregnyi 20-n éves szüzek"

Honnan tudod, hogy nem ugyanaz a 2-3 ember írja ki ezeket?

Egyébként a te kérdésednek sincs több értelme...

2017. ápr. 27. 21:06
 7/17 anonim ***** válasza:
20%

Attól, hogy ilyen, vagy így alakult az élete már nem is érdemel figyelmet, szerelmet, szexet?

Milyen agyatlan dolog ez?

card már le,ezegy gazdag frigid epsti liba,vidéken nembaj ha csóró vagy,csak ha nemtudsz komunikálni

2017. ápr. 27. 21:06
 8/17 anonim ***** válasza:
81%
Hogy magara vette nehany luzer a kerdest 😂😂😂
2017. ápr. 27. 21:08
 9/17 anonim ***** válasza:
20%

#8 Érzéketlen vagy...

Nőként, nem igazán tudtam magamra venni és már 5 éve házas vagyok, de ezeket a kijelentéseket, nem igazán értem...

Szerintem mindenki megérdemli azt, hogy szeressék, hogy része legyen a szexben, hogy legyen egy társa.

#4-es voltam.

2017. ápr. 27. 21:11
 10/17 anonim ***** válasza:
amugy ez hülyeség amit a kérdező ir,ismerek alkalmi munkából élő férfit,van nője.....
2017. ápr. 27. 21:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!