Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik ide járnak fel panaszkodni azok elvárnák a nőktől h minden mindegy alapon válasszanak pasit csak azért mert nekik még nem volt nőjük?
Olyan kérdéseket olvasok h komolyan a hajamat leteszem.
Ilyen seregnyi 20-n éves szüzek, elhízottan, anyuci szoknyáján ülve.
Átlag 8 osztállyal idény munkákból élve ugye mert szakképzetlen. 0 egzisztenciával.
De elvárná hogy neki legyen nője. Miért is ?
Mert még nem volt ? És akkor a nő a szemét mert egy ilyen elhízott az életben semmit el nem ért személlyel nem jön össze ?
Logikus nem.
Ugyan már.
Egyébként te is általánosítasz, ennek alapján te sem vagy jobb. :)
"Ilyen seregnyi 20-n éves szüzek, elhízottan, anyuci szoknyáján ülve.
Átlag 8 osztállyal idény munkákból élve ugye mert szakképzetlen. 0 egzisztenciával."
Attól, hogy ilyen, vagy így alakult az élete már nem is érdemel figyelmet, szerelmet, szexet?
Milyen agyatlan dolog ez?
"seregnyi 20-n éves szüzek"
Honnan tudod, hogy nem ugyanaz a 2-3 ember írja ki ezeket?
Egyébként a te kérdésednek sincs több értelme...
Attól, hogy ilyen, vagy így alakult az élete már nem is érdemel figyelmet, szerelmet, szexet?
Milyen agyatlan dolog ez?
card már le,ezegy gazdag frigid epsti liba,vidéken nembaj ha csóró vagy,csak ha nemtudsz komunikálni
#8 Érzéketlen vagy...
Nőként, nem igazán tudtam magamra venni és már 5 éve házas vagyok, de ezeket a kijelentéseket, nem igazán értem...
Szerintem mindenki megérdemli azt, hogy szeressék, hogy része legyen a szexben, hogy legyen egy társa.
#4-es voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!