Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik ide járnak fel panaszkodni azok elvárnák a nőktől h minden mindegy alapon válasszanak pasit csak azért mert nekik még nem volt nőjük?
Olyan kérdéseket olvasok h komolyan a hajamat leteszem.
Ilyen seregnyi 20-n éves szüzek, elhízottan, anyuci szoknyáján ülve.
Átlag 8 osztállyal idény munkákból élve ugye mert szakképzetlen. 0 egzisztenciával.
De elvárná hogy neki legyen nője. Miért is ?
Mert még nem volt ? És akkor a nő a szemét mert egy ilyen elhízott az életben semmit el nem ért személlyel nem jön össze ?
Logikus nem.
Heh, én nagyjából olyan vagyok, amilyet leírsz. 23 éves, kicsit dagi (mondjuk 80 kilóval talán túlzás kövérnek nevezni), és anyám tart el.
Diplomásként.
És tudod miért? Mert eddig nagyjából 15 olyan helyre adtam be az önéletrajzomat, ahol a követelmény az érettségi (emlékeztetőül: diplomám van), és ebből kaptam 3 választ, az is mind elutasítás volt. Munkát találni nem olyan egyszerű, mint azt páran elgondolják maguknak, főleg a "Budapest vége" táblát elhagyva. Ettől függetlenül a munkanélküliség csak egy állapot; a nő is bármikor azzá válhat, jókora hülyeség ez alapján válogatni.
A kérdező valószínűleg rá gondol:
https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__magany-egyedullet__8..
Az ilyen ember pedig nem érdemli meg, hogy szeressék. Nem tesz a szeretetért semmit, csak ül a gép előtt és fröcsög. Mocskolja és le_urvázza azokat, akiknek a szeretetére áhítozik. És sajnos a legtöbb itteni huszonéves szűz ilyen (van kivétel, de nagyon ritka)
A nő CUPP sose válik CUPP munkanélkülivé CUPP. Csak a pasik szopnak. Vagy mégse...?
A kérdező meg elszólta magát... Ő is csak egy, az anyagias nők közül. Más szempontja sincs.
"Mi va', butusszkka paszikáááák, he?? Éééteemesz dipjomááász vagyol? Na ééész... Nekem nincc ééssz, neked van ééész, ezéé nem kölljössz nekem. Neked van cíved, nekem nincs cívem, tujod, cívem? :) Hijjába vagyol ééteeemsz és jó cívű, engem asz nem ééédekej... Kijakom a cöcömet, oszt' dőőől nekem a lé, nyüsz-nyüsz. De nem te tejeeesz. HüJe paszikák pénsztászája tejel, meg alul tejenek, én meg a cöcömbűűűű. Ez a cimmmvonyajam, civem. :)"
Kérlexépen ez ugyanaz a kérdés, mint a https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__parka..
Vagy a https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__parka..
És hát a válaszokból kiderül, hogy bizony a nőknek sem nagyon van mit tenni az induló közösbe a csupasz fenekükön kívül.
Nnomost ez önmagában még nem hátrány - elvégre a társas élet pont arról szól, hogy ketten együtt hoznak össze sokkal többet, mint külön-külön, de hogy ez egy egyoldalú elvárás maradt a férfi felé, az már gáz. Merthogy a kitartatás (lásd még: "készp.csa-melegmálé") sem valamiféle női alapjog, szóval miért is tartson ki egy férfi egy nőt, ugye...
Elvégre egyenjog van.
Szóval épp úgy ébresztő a nyócelemis mamakedvence-gémergyereknek is, mint a tesco-pénztáros, szőröslábú kasszáserzsiknek.
Igen, ők ezt komolyan gondolják.
Nem kell velük foglalkozni.
Igen elvárják, mert nekik jár.
Mert ők lehetnek felszínesek, hogy nekik is legyen már szép nőjük, persze az a nő ne legyen felszínes, ne számítson neki a külső, értékelje a "szép belsőt"...
És ne szelektálja az élősködő link $zarokat se, adjon szépen esélyt nekik is, különben már rögtön anyagias pénzéhes r¡banc...
Tiszta szánalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!