Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy csomó pasi miért hív el azonnal randizni?
Figyelt kérdés
De konkrétan abban a pillanatban, hogy "megismertek", ha internetről találnak rám. Tinder match, ír, szia, szimpatikus vagy, holnap tali? Vagy ha arc nélküli helyeken, pl anotalk, akkor ahogy bejelölnek facen, rögtön: szép vagy, találkozunk valamikor?
Nagyon max annyit megtudunk előtte egymásról, hogy mit dolgozunk meg mi a hobbink, de talán még ezt se, hanem egyből találkozzunk... Vagy ez csak nekem rohadt gyors? Sosem mondok igent!
Mer megcsinálj 10 nővel és 1 bejön neki, belemegy elsőre.
2017. jún. 30. 17:09
2/24 anonim válasza:
Én nem.
2017. jún. 30. 17:10
3/24 anonim válasza:
Nem azt mondom, hogy 2 mondat után randira kell hívni a másikat, de én azt se írtam annak mi értelme van, hogy 3 hónapig beszéljenek online és csak utána találkozzanak...
Nem jobb élőben ismerkedni, amikor látod is a másikat, stb?
4/24 anonim válasza:
Ne aggódj! 20 év múlva úgy megöregszel, hogy a kutyának nem fogsz kelleni! Akkor nem lesznek ilyen problémáid.
5/24 anonim válasza:
Mi értelme van telefonon írogatni? Unalmas, hamar elfogy a téma. A személyes beszélgetés sokkal "élőbb". Én sem levelezgetnék hetekig, ha van lehetőség találkozni.
2017. jún. 30. 17:21
6/24 anonim válasza:
Én általában akkor szoktam randira hívni valakit, hogyha sikerül több napon tartó tartalmas, humoros, vége felé flörtölős üzengetést összehozni, és ha már eléggé kiismertük egymást, mielőtt elunalmasodna a helyzet, elhívom egy talira, mert anélkül mindig besül a kanóc, és unalmasba csap át a beszélgetés. Ez általában min 4 nap netes ismerkedés.) De réggebben én is beleestem abba a hibába, hogy csak a lány külseje alapján nagy szereémes kettem, és azonnal találkozni akartam. Amúgy az se rossz, de most már én is inkább az előttes részletesebb megismerést tartom előnyben, amikor már kialakulnak olyan dolgok, pl tudod, hogy mivel lehet szúrkálódni vele, vagy csevegés során gyakran előforduló dolog, amit be lehet majd dobni poénként. Ha egyáltalán nem ismered, nagyon unalmas, és tapogatózó lehet a személyes találkozó. De ha eléggé ismeritek egymást, sokkal személyesebb, és közvetlenebb lehet a randi.
2017. jún. 30. 17:24
7/24 A kérdező kommentje:
Amit az utolsó írt, nekem az a szimpatikus! :)
Amúgy senki nem beszélt arról, hogy hetekig vagy hónapokig kell chatelni, de az azonnali elhívás nagyon gáz, és én ezt nem tudom felfogni, hogy tetszhet bárkinek is, hogy egy full vadidegennel elmegy randizni, aki egyértelműen csak azért hívta el, mert ki van éhezve.
2017. jún. 30. 17:28
8/24 anonim válasza:
Bármilyen hihetetlen, de normális esetben randin ismerkednek meg egymással az emberek. Mindent amit manapság chateléssel intéznek, régen randi során tették.
Nem tudom mi ebben az ijesztő vagy gyors tempó, de komolyan.
2017. jún. 30. 17:38
9/24 anonim válasza:
Jó, azonnal tényleg gáz. De túl sokáig szerintem nem érdemes levelezgetni. Igaz, én dumáluk, miközben - ha jól emlékszem - 3 hónapig leveleztünk a jelenlegi barátnőmmel, mielőtt személyesen találkoztunk. :) Mondjuk az elég érdekes volt, mert sosem fulladt unalomba. Nagyon sok ezer emailt váltottunk már, és mindig van mit írni.
2017. jún. 30. 17:39
10/24 anonim válasza:
Lehet csak elfoglalt, mert sikeres és ezért drágább az ideje, mint az egész nap társkeresőzőknek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!