Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy csomó pasi miért hív el azonnal randizni?
De konkrétan abban a pillanatban, hogy "megismertek", ha internetről találnak rám. Tinder match, ír, szia, szimpatikus vagy, holnap tali? Vagy ha arc nélküli helyeken, pl anotalk, akkor ahogy bejelölnek facen, rögtön: szép vagy, találkozunk valamikor?
Nagyon max annyit megtudunk előtte egymásról, hogy mit dolgozunk meg mi a hobbink, de talán még ezt se, hanem egyből találkozzunk... Vagy ez csak nekem rohadt gyors? Sosem mondok igent!
#20, OK, a face tényleg jó, láthatod a saját nevével, arcával, környezetében. De én akkor sem húznám sokáig a találkozást, nem jelent az semmi elkötelezettséget.
A kommunikációnak nincs 10%-a, amit a szaval maguk jelentenek, a többi a tekintet, habsúly, mosoly, ilyesmik teszik ki.
Nyilván nem kell szóba állni olyannal, aki semmit nem közöl magáról - de a több hetes levelezgetés sem nagyon egészséges, szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!