Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy csomó pasi miért hív el azonnal randizni?
De konkrétan abban a pillanatban, hogy "megismertek", ha internetről találnak rám. Tinder match, ír, szia, szimpatikus vagy, holnap tali? Vagy ha arc nélküli helyeken, pl anotalk, akkor ahogy bejelölnek facen, rögtön: szép vagy, találkozunk valamikor?
Nagyon max annyit megtudunk előtte egymásról, hogy mit dolgozunk meg mi a hobbink, de talán még ezt se, hanem egyből találkozzunk... Vagy ez csak nekem rohadt gyors? Sosem mondok igent!
Mert egy csomószor előfordult, hogy egy nővel heteket, akár hónapokat beszélgettem neten, megvolt a közös hang, nagyon jól működött minden, majd találkoztunk végre személyesen is, és kiderült hogy nem jövök be neki (esetleg ő nekem), vagy, hogy valami miatt mégsem működik.
Annál meg nincs nagyobb csalódás, mikor 2-3 hét után már vonzódsz egy virtuális entitáshoz, majd jön a csalódás, hogy személyesen nem kellesz neki, vagy ő nem jön be neked.
Ez pepitában az a nő, aki csak unalmában, vagy egó tuning miatt van fent a neten, neki esze ágában nincs ismerkedni, akár párja is van, de neked örömmel rabolja az idődet akár hónapokon át, miközben pontosan tudja, hogy 0 esélyed van nála még egy személyes találkozóra is. Amíg 1-2 ilyen nő volt, addig nem érdekelt, mióta százával, azóta nem szeretem az időt azzal tölteni, hogy amíg a pasijára vár, addig velem múlatja az időt online.
(egyébként az azonnal az hülyeség, pár napot szoktam adni az ismerkedésre)
Mi ebben a gyors? Normális esetben épp arra van a randi, hogy megismerjétek egymást...
Nem neten chatelgetni napokon keresztül ami totál személytelen és meg sem közelíti a személyes beszélgetést ráadásul halál UNALMAS is. Mindig ugyanaz.
Bár én fiatal vagyok és pont ennek a "chatelgetős" generáció tagja vagyok, ennek ellenére nem szeretem (sőt szinte egyáltalán nem is szoktam csak barátokkal röviden megbeszélni programokat) és jóval inkább a személyes találkozót részesítem előnyben.
Nem is kell olyan messze visszamenni, szerinted 20 éve hogy ismerkedtek meg az emberek?
Őszintén szólva szerintem több hátránya van annak, hogy megjelent az internetes ismerkedés mint előnye.. A személyes ismerkedés háttérbe szorult, nem hogy leszólítani nem lehet lányokat az utcán, parkban, bárhol de még kb. annyit se lehet kérdezni merre van a vonatállomás mindenki annyira zárkózott és elutasító, a netnek köszönhetően.
Nem az internetet bírálom mert fel sem lehet sorolni a rengeteg lehetőséget amit magában hordoz, de a személyes kapcsolatok kiszorítása nincs köztük.
Mi az a "randi"?
Komolyan nem értem. Ha van lehetőség leülni egy kávé mellé dumálni, az nyilván sokkal emberibb, érdekesebb, még hatékonyabb is, mint üzenetek írni.
Vagy 10 éve már, hogy aktív voltam társkaresőn, én is kaptam ilyen szemrehányást, hiába nyugtattam, hogy még sohasem dugtam meg senkit egy presszó asztalon, attól még dühösebb lett. :D
Neten megismertem egy nőt egy közös hobbi miatt.
Több mint 2 hónapig levelezgettünk, hatalmas egymásra találás, 1000x elmondta, hogy ilyen férfire vágyik, ha csak kiderült, hogy valakivel beszélek/találkozom rajta kívül, akkor hiszti, hogy én mit teszek vele, ahányszor egy kicsit is elkezdtem eltávolodni tőle, akkor hiszti...
A végén találkozó, ahol elmondja, hogy egyébként 6 éve együtt él valakivel, de az illetővel sosem tudott olyan őszintén beszélni, mint velem, őt nem érdeklik azok a témák, amik engem, és igazából marad a párjával, csak mennyire élvezte ezt az időszakot...
Nos, neki ez csak egy kis játék volt, nekem több hónap az életemből, amíg hülyített, majd még egyszer annyi, amíg összekaptam magam.
De igen, igazad van, tök jó dolog hónapokig csak a neten egy szellemképet kergetni, nálam legalább nem derült ki, hogy a csajt Bélának hívják, 56 éves vasutas, és unatkozott a szolgálatban...
"Egy csomó pasi miért hív el azonnal randizni?"
Hát mert minél előbb meg akarnak dugni. :D
Nem mindenkinek van FB-ja.
Én például nem szívesen veszem fel addig FB-ra a másikat, amíg nem néztem a szemébe (lehet, hogy hülye szabály), de a FB-on egy csomó bensőséges részlet kiderül rólam, adott esetben a barátaimról, amit nem akarok feltétlen olyan ember orrára kötni, akivel lehet, hogy egyszer sem találkozom, aki lehet, hogy egy találkozó után soha többé nem tűnik fel (akkor meg jön a kínos letörlés? Mert én nem tartok 1200+ ismerőst fent, és veszek fel mindenkit, akivel valaha is egy épületben tartózkodtam).
Jah, és FB profilt nem lehet kamut építeni? Ez újdonság, tőlem még nem kértek DNS mintát a regisztrációnál, még simán ki tudtam választani, hogy férfi vagyok e vagy nő, meg hány éves...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!