Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi ez a járványszerűen terjedő kórság, hogy csomó pasi gyakorlatilag a jó tulajdonságaival magyarázza a sikertelenségét? Mi ennek a lelki háttere?
pl.
- túl intelligens, a nőknek buta trógerek kellenek
- túl becsületes, a nőknek átverős, hazudós palik kellenek
- túl kedves, a nőknek a bunkók kellenek
stb.
Ennyire nem akarnak szembenézni magukkal, hogy ilyen jó kis ideológia mögé bújnak, vagy mi? :)
Talán mert ez az igazság?
Nekem mások szerint gazdag érzelem és lelkivilágom van. Mégis le lettem cserélve egy olyanra aki a többiek szerint
nagyjából egy teáskanál érzelmi szintjén áll.
Szóval általában igaz amit írnak.
"Fenn a lépcső tetején
Nincsen embert leltem én.
Ma is nem volt, úgy tűnt fel,
Ó bár végre menne el."
Ne kérdezd hogy jön ez ide XD
Elég ha 51% ilyen. Akkor minden második ilyen. Elég rossz arány.
Ez nemtől független. A legtöbb sikertelen ember, vagy ha nem is kifejezetten sikertelen, csak épp valami nem úgy jön össze neki, hajlamosabb külső tényezőket hibáztatni.
Tehát a legtöbbször a hibás a másik nem, a szomszéd, a munkatársak, a férjem, a feleségem, a tesóm, a szüleim, a társadalom, a média, a kor, a genetika, a globális felmelegedés, a dél-Sri lanka-i mexikóma béka, de én nem.
Tudod ez néhány embernek abból jön le, ha már 5x-10x elutasították őket de a másik köcsöggel összejöttek. És a sok negatív hatásnak ezaz eredménye, ami valahol érthető is.
Ez csak akkor fog megváltozni bennük ha kelleni fognak egy lánynak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!