Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, valaki el tudná magyaratni, h mitől tartja olyan izgatónak egy csomó pasi a harisnyát a csajok lábfején?
Egyszerűen fel nem tudom fogni, mi izgató lehet egy harisnyás lábfejen.. Azt még megértem, h a vádlit, meg a combot feldobja, na de a lábfejet?! Ami egész nap a cipőbem aszalódik, büdi is, izzadt is, a harisnya orrvarrása is elég gagyi. Engem kifejezetten taszít a látvány. De egy csomó pasinak vmiért bejön, már a harmadik ilyet fogom ki,és még mindig nem értem. Félreértés ne essék, imádom ahogy a talpamat maszírozgatja, simizi, bekeni testápolóval stbstb, csak az időzítéssel van baj,mert ahogy hazaérek, egyből ,megkörnyékezi a talpam, nem hagyja levenni a harisnyát.
Igazábol ez nem is baj, mert hadd csinálja csak, ha neki ez bejön, csak szeretném tudni, h ez miért lehet, h ne nézzek rá furcsán, amiért -ellentétben az átlag pasikkal - a cicik és popómhelyett a harisnyába csomagolt talpakért rajong.
Lányok, ti összejönnétek olyan pasival, akinek ilyen ¨hóbortja¨ van?
De a férfiak izgulnak rá nem?
Akkor nem a férfiakat kéne megkérdezni? Vagy az én logikám rossz?
Egyébként:
Ilyenben még nem volt részem, de nem igazán izgat a harisnyás lábfej, már ha jól értem, hogy csak a lábfejen. Az rendkívül izgató lenne, ha fekete combharisnyában (estleg necc) egy sztriptíz után úgy szexelnénk. Az nagyon nem lenne gyenge, de eddig erre nem került sor életemben, de még fiatal vagyok :D
27F
Vannak sokan akiknek ez tényleg bejön, igazából engem is inkább taszít
25/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!