Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért aggódtok fiúk a külsőtök miatt? Tarány Tamásnak egy csomó női rajongója van, rengetegen szerelmesek belé, pedig nem az az izmos pasi.
Viszont ismert:P Az utcán rá se néznének a lányok...
Ui.: én nem aggódok a külsőm miatt:P
hát... nem nagyképűségből de nekem nem kellene olyan nő aki megkérné a Tarány Tamás kezét!
szerinted ha nem lenne az 5 perces hírnév akkor melyik nőnek kellene? a megasztáros Giorgionak is állítólag voltak rajongói! őt volt "szerencsém" személyesen is látni, háát...
nem lehet mindenki jóképű ez tény! de legalább alap szinten foglalkozhatnának a srácok is a testükkel, mert az esztétikán kívül még rengeteg hátránya van az elhízottságnak.
Naigen, mondják itt, hogy azért mert híres... na és miért híres? Talán tud valamit? Ti meg semmit? Valamit fel kellett mutatnia a hírességhez, szóval csak nem lehet olyan kis szerencsétlen mint itt sokan... és ez érvényes a többi híres emberre is.
(most számítsuk le a sztárolt-semmirekellőket és azokat, akik tényleg csak a híresség ténye miatt nyomulnak valakire)
Na, megnéztem, hogy ki az a Tarány Tamás és nem igazán értem a nagy felháborodást, hogy "még érte is bomlanak a csajok". A srác egy aranyos, szimpatikus, mackós pasi, aki ráadásul egész tehetséges. Szerintem a magyar átlag otthon a tökét vakaró buta, kuka, lusta bunkók mellett abszolút jó pasinak számít.
Gondolom az a fő problémátok a dologgal, hogy van rajta 1-2 kiló. De számtalan csajnak kifejezetten tetszenek ám a mackós fazonok - bár az én zsánerem a magas, gebe pasi, de a mackóst is jobban kedvelem az izomagyúnál. Sőt, több mackós pasim is volt. Azt hiszem megint az a probléma, hogy egyesek azt hiszik, hogy a van pasik/csajod kérdés az a puszta fizikai, számszerűsíthető szépségparaméterektől függ. Holott ez jókora baromság - a párválasztás nem egy modell- vagy szépségverseny. Számtalan dolog tehet vonzóvá valakit a külsején kívül, sőt, a külső az egyik legelhanyagolhatóbb dolog, ha 1 éjszakánál többre tervezel.
Szomorú, hogy sokan annyira felületesek, hogy ezt képtelenek felfogni.
Szerintem Tarány Tamás egy teljesen jó kinézetű férfi. Miért kellene aggódnia bárkinek, aki úgy néz ki, mint ő? Az a férfi nagyon is helyes, aranyos, és kedves benyomást kelt.
Mégis kinek nem tetszene egy ilyen férfi? Végre nem vasalthajú.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!