Miért van az, hogy egy csomó pasi nem képes levágni a körmét? Miért nem cseszegeti őket a barátnőjük, feleségük?
Figyelt kérdés
Nagyon undorítónak találom!2011. máj. 19. 21:57
1/13 anonim válasza:
Én mindig levágom a körmöm és mindig tiszták, mégis pont ezt szarja le mindenki a legjobban.
2/13 anonim válasza:
Mert jobbkezesek vagyunk, és ballal nem tudunk vágni...
3/13 anonim válasza:
Mivel a kezem nem nézi senki, így elfér mondjuk 1kis köröm..
Ha meg valaki szóvátenné aki am senkim se lenne, jól arcon vágnám. Én is találnék sok sok kifogást bármeik emberen.
4/13 anonim válasza:
De bizony! A kezeket sokan nézik.
Nekem a volt barátom rágta a körmét és tépte a bőrét is: undorító volt a keze.
(Pláne, hogy sok olyan férfival találkoztam akinek ápolt volt keze/körme.)
Azóta, ha tudat alatt is, de megnézem az Úr kezeit. Árulkodik róla.
5/13 anonim válasza:
Azért nem képesek, mert töketlenek. Ehhez nem a barátnőnek kell cseszegetni a barátját, hanem majdhogynem ösztönösnek kellene lennie, fölösleges köröm alá berohad a láb(a kéz is, ha nem gondozzák), aztán lehet csodálkozni, hogy na vajon miért bűzlik. Ha nem cseszegeti őket a barátnőjük, akkor valószínűleg annyira azért nem vészes az. Szerintem minden normális ember levágná, ha megkéri rá a barátnője (már ha szólni kell érte). Nekem meg olyan ismerősöm van pár darab, aki bemegy wc-be, dob egy sárgát, aztán mindenféle kézmosás nélkül távozik egy olyan wc-ből, ahol nagyon jóféle szappan van... sajna ilyenekért nem mindenhol nézik ki maguk közül a másikat. Te meg elég, ha szimplán szólsz nekik, ha annyira vészes, ezért normális emberek nem fognak rád haragudni, a másikat meg valahogy meg kell nyugtatni, hogy ne érezze szarul magát emiatt, csak szokjon hozzá a rendszeres körömvágáshoz.
6/13 anonim válasza:
volt, hogy a barátomnak majdnem fél centis volt a hüvelykujján a köröm, amikor még gitározott :D a többi persze tövig volt vágva, meg ápolt volt, de azért örültem neki, amikor átszokott a pengetőre és levágta azt az 1 körmét is :)
7/13 anonim válasza:
Azért, mert egy csomó pasi 8 órát dolgozik 3 műszakban, hazaér holt fáradtan, és akkor még megfürdik, megvacsorázik, kielégíti az asszonyt, és akkor még azzal foglalkozzon, hogy a körmei tökéletes hosszúságúak legyenek. Hát a nagy lóf*szt. (Persze ez nem vonatkozik mindenkire.)
8/13 anonim válasza:
Az baj, hogy az ápolatlan kéz, rágott körmök, stb nem csak férfiakra jellemző, hanem nőkre is és engem nagyon zavar. Mert én is az elsők között nézem meg egy nőnek a kezét, mert az nagyon sokat elárul a tulajáról.
9/13 anonim válasza:
amelyik pasi nem ápolja a körmeit az igénytelen én szerintem
10/13 anonim válasza:
"amelyik pasi nem ápolja a körmeit az igénytelen én szerintem"
Szerintem meg aki festi a körmét/haját, vasalja a haját és konverz cipőt hord, az túl igényes, és utálom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!