Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy egy csomó...

Miért van az, hogy egy csomó pasi nem képes levágni a körmét? Miért nem cseszegeti őket a barátnőjük, feleségük?

Figyelt kérdés
Nagyon undorítónak találom!
2011. máj. 19. 21:57
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Én mindig levágom a körmöm és mindig tiszták, mégis pont ezt szarja le mindenki a legjobban.
2011. máj. 19. 22:01
 2/13 anonim ***** válasza:
41%
Mert jobbkezesek vagyunk, és ballal nem tudunk vágni...
2011. máj. 19. 22:24
 3/13 anonim ***** válasza:

Mivel a kezem nem nézi senki, így elfér mondjuk 1kis köröm..

Ha meg valaki szóvátenné aki am senkim se lenne, jól arcon vágnám. Én is találnék sok sok kifogást bármeik emberen.

2011. máj. 19. 22:26
 4/13 anonim ***** válasza:

De bizony! A kezeket sokan nézik.

Nekem a volt barátom rágta a körmét és tépte a bőrét is: undorító volt a keze.

(Pláne, hogy sok olyan férfival találkoztam akinek ápolt volt keze/körme.)

Azóta, ha tudat alatt is, de megnézem az Úr kezeit. Árulkodik róla.

2011. máj. 19. 23:16
 5/13 anonim ***** válasza:
Azért nem képesek, mert töketlenek. Ehhez nem a barátnőnek kell cseszegetni a barátját, hanem majdhogynem ösztönösnek kellene lennie, fölösleges köröm alá berohad a láb(a kéz is, ha nem gondozzák), aztán lehet csodálkozni, hogy na vajon miért bűzlik. Ha nem cseszegeti őket a barátnőjük, akkor valószínűleg annyira azért nem vészes az. Szerintem minden normális ember levágná, ha megkéri rá a barátnője (már ha szólni kell érte). Nekem meg olyan ismerősöm van pár darab, aki bemegy wc-be, dob egy sárgát, aztán mindenféle kézmosás nélkül távozik egy olyan wc-ből, ahol nagyon jóféle szappan van... sajna ilyenekért nem mindenhol nézik ki maguk közül a másikat. Te meg elég, ha szimplán szólsz nekik, ha annyira vészes, ezért normális emberek nem fognak rád haragudni, a másikat meg valahogy meg kell nyugtatni, hogy ne érezze szarul magát emiatt, csak szokjon hozzá a rendszeres körömvágáshoz.
2011. máj. 19. 23:17
 6/13 anonim ***** válasza:
volt, hogy a barátomnak majdnem fél centis volt a hüvelykujján a köröm, amikor még gitározott :D a többi persze tövig volt vágva, meg ápolt volt, de azért örültem neki, amikor átszokott a pengetőre és levágta azt az 1 körmét is :)
2011. máj. 19. 23:55
 7/13 anonim ***** válasza:
13%
Azért, mert egy csomó pasi 8 órát dolgozik 3 műszakban, hazaér holt fáradtan, és akkor még megfürdik, megvacsorázik, kielégíti az asszonyt, és akkor még azzal foglalkozzon, hogy a körmei tökéletes hosszúságúak legyenek. Hát a nagy lóf*szt. (Persze ez nem vonatkozik mindenkire.)
2011. máj. 20. 00:08
 8/13 anonim ***** válasza:
Az baj, hogy az ápolatlan kéz, rágott körmök, stb nem csak férfiakra jellemző, hanem nőkre is és engem nagyon zavar. Mert én is az elsők között nézem meg egy nőnek a kezét, mert az nagyon sokat elárul a tulajáról.
2011. máj. 20. 12:57
 9/13 anonim ***** válasza:
amelyik pasi nem ápolja a körmeit az igénytelen én szerintem
2011. máj. 25. 13:36
 10/13 anonim ***** válasza:

"amelyik pasi nem ápolja a körmeit az igénytelen én szerintem"

Szerintem meg aki festi a körmét/haját, vasalja a haját és konverz cipőt hord, az túl igényes, és utálom.

2011. máj. 25. 13:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!