Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok mi célból vesztek fel forrónadrágot (nagyon rövid farmer amiből majdnem kilátszik a fenék. Kort is lécci)?
Figyelt kérdés
Gondom tudjátok hogy a fiúknak ettől beindul a fantáziája vagy nem?2016. aug. 15. 19:04
1/16 anonim válasza:
Valószínűleg pontosan azért,amiért leírtad. Egyébként nekem is van egy de nem igazán nevezném forrónacinak, csak a fenekem vonala kint van egy kicsit.
2/16 anonim válasza:
Én személy szerint azért,hogy ne pusztuljak ki a 40 fokba. De csak és kizárólag akkor veszem fel,ha strandra megyek. Strandra sokan alapból fürdőruhába mennek kendővel,vagy anélkül,szerintem oda elfogadható ez közönséges nadrág is.
3/16 A kérdező kommentje:
1nek
Ha fenék comb összeése kilátszik akkor az tökugyanaz
2016. aug. 15. 19:17
4/16 anonim válasza:
Azért, hogy örüljetek! Tőlem a férjem is elvárná amúgy, csak nem mindig teszem meg a kedvéért, csak ha ritkán én is fel akarok venni ilyen rövid nacit.
5/16 anonim válasza:
6/16 anonim válasza:
Tényleg én vagyok az egyetlen, aki azért vesz fel ilyen rövid nadrágot, mert melege van? Elárulom, hogy olyankor legszívesebben csak egy szál bugyiban járkálnék, de sajnos azt a kultúránk elítéli...
9/16 A kérdező kommentje:
Melegtek van? Aha :)))
És titeket annak tudata hűt le hogy a nunitok totál kirajzolódik a leggingsben vagy hogy fél feneketek kilóg és kb 5 srácnak ágaskodik a látványtól?
2016. aug. 16. 01:03
10/16 anonim válasza:
Én azert nemnszoktam olyan rövidnadrágot felvenni amibe kint van az egesz fenekem, olyat nem mindenkinek mutatok meg😄
Én az ilyeneket szeretem:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!