Mi a véleményetek az ilyen öltözködésről (nadrágról)?
2016. ápr. 14. 20:14
2/16 anonim válasza:
Én is szoktam ilyet hordani nyáron,de azt utálom ha egy olyan lány vesz fel ilyet akinek semmi feneke nincsen,azokon kb csak lóg.:)
3/16 anonim válasza:
Ízléstelen. Nem hiszem el hogy nem képesek 2-3 centivel hosszabb nadrágot felvenni egyesek.
4/16 anonim válasza:
Sosem vennék fel ilyet,szerintem is ízléstelen
6/16 ~OnLány~ válasza:
Én sem venném fel,max ha nem farmer,akkor alváshoz.
De ízléstelen.Én is hordok rövidet,de ami takar.
7/16 anonim válasza:
Nos erre azt tudom mondani,hogy nőként ízléstelennek találom,mert nem vagyok kíváncsi más fenekére,viszont a pasiknak ez biztos szép látvány lehet,fordított helyzetben én is szívesen nézném egy klassz pasi fenekét,csak bennük még van annyi tartás,hogy még ha félig letolt gatyában is járnak arra azért ügyelnek,hogy a fenekük ne legyen ki csak a gatyájuk;)
8/16 anonim válasza:
A mi sulinkban a tipikus r*b@nc0k szoktak ilyet hordani, tényleg ízléstelen, főleg hogy van olyan aki franciabugyival veszi fel, szal furán mutat h a bugyi hosszabb mint a nadrág xD
9/16 anonim válasza:
7!
En ferfi vagyok es engem is taszit mer kozonseges esgusztustalannak tartom utcara az ilyen "bugyikat"!
Nem vagyok kivancsi idegen nok combjara es a fel sheggere!!
10/16 anonim válasza:
Istenem, kihízta a tavalyi nacit, van ilyen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!