Nekem kicsit soványok nem tudom engem a csaj érdekel, mit látok az a lényeg. Mi jön át belőle. Ha jó a ruha akkor sem az érdekel
2015. nov. 13. 11:38
3/11 anonim válasza:
Full unalmas,átlagos,csordamagatartást utánzó ruhák.Semmi egyéniséget nem tükröznek a mostani lányok,persze belül is üresek.Szerintem legyél elegánsabb,nőiesebb!
2015. nov. 13. 11:44
4/11 anonim válasza:
1. válaszoló: eben neked mi a nőies? Egyszerű, férfias tömegcuccok, gyakorlatilag minden lány így öltözködik. Sőt némelyik összeállítás kifejezetten taszító. Ezek a szűk gatyák nagyon csúnyák. :-@
Ha legalább valami bővebb szárút vennél fel, az még csak-csak elmenne. Egy ilyen jól nézne ki pl.: [link]
Amúgy kissé meglepődtem a képeket látva. Azt hittem tényleg valami nőies, szoknyás összeállítások lesznek, erre nagyon nem...
2015. nov. 13. 11:47
5/11 anonim válasza:
4-es!
Szuk gatya miert baj egy non??
Ha egy fiu vett eddig fel ilyet az is gond volt!
Most mar a csajokon is gaz?
Amugy a kerdesre feleltem ,bocs hogy nekem ez tetszik!
2015. nov. 13. 11:55
6/11 anonim válasza:
Amugy a linked kisse hanyingert kelto!
Vissza a 60- as evekbe...
2015. nov. 13. 11:56
7/11 anonim válasza:
4-es, mi ez a nadrág? Fúj. És mi a rák férfias van egy szűk nadrágban? Nem tudom értelmezni ezt az érvet. Egy női láb/fenék tök más mint egy férfi láb/fenék, a szűk nadrágban egyértelműen látszik hogy női, tehát ezért sem lehet férfias. Azzal egyetértek hogy ez átlagos öltözködés, semmi extra.
2015. nov. 13. 11:57
8/11 anonim válasza:
7!
Te most mirol beszelsz?
Milyen noi-ferfi lab fenek,latszik noi gatya.
Ki vett fel noi szuk nadragot?
Most mi van..?
2015. nov. 13. 12:11
9/11 anonim válasza:
Átlag öltözetek,ami tetszik az szűk fazonú nadrág de nem ilyenek.
2015. nov. 14. 14:23
10/11 anonim válasza:
ezeknek a lányoknak nincs túl jó alakjuk... nem tetszik ez az öltözködés
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!