Mit gondoltok erről az öltözködésről?
Most leszek 10.-es és nyáron nagyon megtetszett ez a stílus.Már minden ilyesmit beszereztem és most arra lennék kíváncsi ti mit gondoltok erről?
Nem fogok szürke kisegérni tűnni mert mindig veszek fel valamit ami feldobja ezt nem kérem.:)
Hanem hogy nem-e ku***s stb.
Előre is köszönöm.
L
barcsak minden csaj igy oltozne...:)
20/
barcsak minden csaj igy oltozne...:)
20/f
Akkor is így gondolnád ha tiniken lenne ez a ruha és azt mutattam volna?:)
Mert rengeteg olyat tudnék mutatni,de azért köszönöm.
Elég felnőttes, nem tudom, mennyire mutatna jól egy 15-16 éves tinilányon, de ha ez tetszik neked, akkor öltözz így, nem k___vás. Bár a szakadt farmerek, főleg az ilyen térdnél szétvágottak szerintem rém igénytelenül néznek ki, de ízlések és pofonok.
Egyébként helyesen "nem ku***s-e" nem pedig "nem-e ku***s". Bocs, de a halálom, amikor az "e" kérdőszócskán helytelenül használják.
Nem kuurvás, de szégyen hogy a fiatalság ezt nem tudja eldönteni. Nem csak rád vonatkozik. Sok ilyesmi kérdés van, a másik végletből is.
24n
Kifejezetten tetszik! :)
Miért baj, ha egy lány/nő egyik nap tűsarkúban jelenik meg, másik nap tornacipőben? 28 éves vagyok, és bizony minden nap a kedvem illetve a napi teendőim szerint öltözöm. Egyik nap csinos kosztüm vagy kis szűk ruha és magassarkú, másik nap tornacipő, farmer és van, hogy ehhez még egy oversized póló. Stílusjegyek nyilván megvannak, de nehogymár egysíkúan kelljen öltözködni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!