Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mit gondoltok erről az öltözkö...

Mit gondoltok erről az öltözködésről?

Figyelt kérdés

Most leszek 10.-es és nyáron nagyon megtetszett ez a stílus.Már minden ilyesmit beszereztem és most arra lennék kíváncsi ti mit gondoltok erről?

Nem fogok szürke kisegérni tűnni mert mindig veszek fel valamit ami feldobja ezt nem kérem.:)

Hanem hogy nem-e ku***s stb.

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

Előre is köszönöm.

L

2015. aug. 10. 15:12
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
76%
Szerintem ez felnőtt nőkhöz való.
2015. aug. 10. 15:16
 2/15 anonim ***** válasza:
100%

barcsak minden csaj igy oltozne...:)

20/

2015. aug. 10. 15:17
 3/15 anonim ***** válasza:
100%

barcsak minden csaj igy oltozne...:)

20/f

2015. aug. 10. 15:18
 4/15 A kérdező kommentje:

Akkor is így gondolnád ha tiniken lenne ez a ruha és azt mutattam volna?:)

Mert rengeteg olyat tudnék mutatni,de azért köszönöm.

2015. aug. 10. 15:18
 5/15 anonim ***** válasza:
50%
Igen tetszik, nőies, szexi, de annál cikibb nincs amikor az egyik nap elmész egy első képen látható felszerelésben a második nap pedig egy átlagos toppban meg farmerban szóval az egész ruhatáradat le kéne cserélni, hogy stílusnak nevezhető legyen az meg több százezer. :D 22/f. Nekem is volt olyan oszt társam aki az egyik nap csinosan kicsípve ment suliba aztán két nap múlva elfogyott az afféle nőies ruhája és sima torna cipő, topp farmer meg egy pulcsi. :D Na ennél cikibb nincs, szóval gondold át. :D
2015. aug. 10. 15:22
 6/15 anonim ***** válasza:

Elég felnőttes, nem tudom, mennyire mutatna jól egy 15-16 éves tinilányon, de ha ez tetszik neked, akkor öltözz így, nem k___vás. Bár a szakadt farmerek, főleg az ilyen térdnél szétvágottak szerintem rém igénytelenül néznek ki, de ízlések és pofonok.

Egyébként helyesen "nem ku***s-e" nem pedig "nem-e ku***s". Bocs, de a halálom, amikor az "e" kérdőszócskán helytelenül használják.

2015. aug. 10. 15:30
 7/15 anonim ***** válasza:
Nagyon szép és elegáns! Végre normális ruhák. Inkább fiatalon is így. Nem kötelező lepukkantnak, igénytelennek lenni csak mert nem vagy öregebb vagy az a divat.
2015. aug. 10. 15:33
 8/15 anonim ***** válasza:

Nem kuurvás, de szégyen hogy a fiatalság ezt nem tudja eldönteni. Nem csak rád vonatkozik. Sok ilyesmi kérdés van, a másik végletből is.

24n

2015. aug. 10. 16:49
 9/15 anonim ***** válasza:
52%
Hány éves vagy? 19 alatt elég gáz lennél ebben.
2015. aug. 10. 16:51
 10/15 anonim ***** válasza:

Kifejezetten tetszik! :)

Miért baj, ha egy lány/nő egyik nap tűsarkúban jelenik meg, másik nap tornacipőben? 28 éves vagyok, és bizony minden nap a kedvem illetve a napi teendőim szerint öltözöm. Egyik nap csinos kosztüm vagy kis szűk ruha és magassarkú, másik nap tornacipő, farmer és van, hogy ehhez még egy oversized póló. Stílusjegyek nyilván megvannak, de nehogymár egysíkúan kelljen öltözködni.

2015. aug. 10. 17:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!