Mit gondoltok erről az öltözködésről?
Most leszek 10.-es és nyáron nagyon megtetszett ez a stílus.Már minden ilyesmit beszereztem és most arra lennék kíváncsi ti mit gondoltok erről?
Nem fogok szürke kisegérni tűnni mert mindig veszek fel valamit ami feldobja ezt nem kérem.:)
Hanem hogy nem-e ku***s stb.
Előre is köszönöm.
L
Köszönöm szépen mindenkinek,aki normális volt ment a zöld! :)
Kedves utolsó : Én pl.fehér kötött felsővel/ingel venném fel és az egyik bőr szoknyámmal,és a bőrcsizmámmal.Itt a lány elég csinos szerintem a felső nem tetszik de hasonló pulcsi igen is illene hozzá,bőrszoknya,bőrcsizma pedig egyáltalán nem igénytelen.És nem egy stílust akarok képviselni csak egy stílus irányzatot,hogy fekete,szürke,fehér ,nude színek és hasonló stílusú nadrágok,felsők stb.
Erre is elég sokat költöttem de mivel olyan családból származom (nem ego!!!) aki megteheti ezért az sem lenne baj ha azt akarnám,hogy az egész ruhatáramat beújítsam így is márkásnak mondható dolgaim vannak.A másik mivel ismernek és tudják milyen körülmények közül jövök ezért egyáltalán nem tudnék le pukkantnak kinézni.
És szerintem a két lány között nem annyi különbség van amennyit te látsz egy blúzzal a második lány se lepukkant (ha jobban tetszik) de szerintem így sem.
Szép, elegáns, nőies...DE! nem illik szerintem egy ilyen korú lányhoz mint te. Persze dicséretes hogy ilyen ízlésed van és nem hello kittys pólóban járkálsz mert azt a kort azért már elhagytad. Viszont akkor is idősebb nőknek való ez a stílus.
Én is bele estem abba a hibába, hogy 15-16 évesen már nő akartam lenni és magassarkúban jártam meg kicsíptem magam és visszagondolva elég vicces látvány lehettem:S Várj még 2-3 évet ezzel a váltással és akkor már biztosan jobban illik hozzád.Persze eseményekre, összejövetelekre öltözhetsz így, de hétköznapokra inkább ne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!