Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/Nők. Ti mennyire nézitek a pasik fenekét?
Az a helyzet hogy vettem egy szűk farmert ami tényleg szűk.teljesen ráfeszül a lábamra.ilyen sztreccses.viszont annyira kényelmes hogy az hihetetlen.
Csak mivel ugye feszülős így a fenekemre is feszül.és próbálom mindig úgy lejjebb húzni a pulóverem hogy eltakarja a fenekem.vagy nemtudom.ezt nem kéne szégyellni pasiként?
Lányok,mennyire szoktátok nézni a pasik fenekét?
Csak ha a lányokkal társaságban vagyunk,akkor mindig azt játsszuk,hogy pontozzuk,kié a legjobb :D
De én magamtól ha rá is nézek,nem vonja el mindenről a figyelmemet,de ez saját vélemény.
Olyan deffektesnek érzem magam, de soha értettem nőként, hogy mi jó a pasik fenekében? Mármint, miért jó bámulni azt?
20L
Mitől lehet szép?
Vagy milyen a szép?
Már nem egy nő mondta, hogy jó seggem van és nem értem mit esznek rajta, mert szerintem nem nagy szám, sőt inkább nem szép :\
30/F
Én szeretem nézni! :) Az tök jó, ha egy pasinak is szépen kiadja a feneke formáját a farmer. :) Úgyhogy nagyon jól tetted, hogy megvetted azt a sztreccsfarmert. :) Ne szégyelld, ha ráfeszül, mert az csak jó, nem kell azt takargatni. :) Sőt! :)
Amúgy egy pár képet tehetnél fel, hogy lássuk hogy áll rajtad. :) Elölről, oldalról, hátulról. :) Ugye jól értem, hogy ez a gatya végig feszes a lábadon? És ugye még a bokádon is feszül? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!