Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik cselekedet elítélendőbb szerintetek?
Figyelt kérdés
1. Ha van egy lány, akinek rendszeresen vannak egyéjszakás kalandjai.
2. Vagy ha egy lány rendszeresen folytat szex video chateket chatrouletten és hasonló oldalakon, de tényleges aktust nem folytat idegenekkel.
2019. júl. 29. 20:20
1/8 anonim válasza:
első, ha az arcát nem mutatja akkor nincs gond a másodikkal szerintem
2/8 anonim válasza:
Nem elítélendő csak az ilyen hozzám ne nyúljon. Undorodom az ilyen emberektől. Még férfiban is,pedig nem vagyok meleg.
3/8 anonim válasza:
Én személy szerint egyiket sem ítélem el.
5/8 anonim válasza:
Én azt tudom, hogy nem zavarna, ha a párom bevallaná, hogy korábban voltak egyéjszakás kalandjai, mert nekem is voltak. A második akkor zavarna, ha chatrulette-en mutatta az arcát, mert az baromi nagy felelőtlenség, teli van a net felvett chatrulette videókkal.
6/8 anonim válasza:
Az első.
Egy lánynak legyen már tartása, és ne feküdjön már le minden pasival.
L
7/8 anonim válasza:
Az, ha valakit elítélünk, pláne emiatt.
Na, ha a barátját csalja vagy verbálisan/fizikailag/lelkileg bántalmazza a partnerét, na az már elítélhető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!