Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Titeket milyen cselekedet...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Titeket milyen cselekedet ábrándít ki/zavar szex közben?

Figyelt kérdés

Gondolok itt pl.: karmolás, folyamatos szemezés orális kielégítés közben.

Szóval bármi ilyen mellékes cselekedet.

2017. márc. 19. 21:30
 1/10 anonim ***** válasza:
50%
Karmolas es tulzott harapas ...ezzel kilehet kergetni a vilagbol
2017. márc. 19. 21:33
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
A fa-effektus eléggé kiábrándító.
2017. márc. 19. 21:33
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

-ha felveszi a telefonját közben

-ha elkezd beszélni vmi nem odaillő dologról

-fogazás

-ha odabilincsel az ágyhoz aztán kimegy a fürdőbe és ott felejt 1 órára..

mindegyik fordult már elő sajnos :P

23/F

2017. márc. 19. 21:34
 4/10 anonim ***** válasza:
60%

a cselekedet hiánya is jó válasznak? tehát ha egy darab fa és nem tesz semmit...

vagy a másik amit utálok az a nyávogós hang

nálam a legkellemetlenebb kombó az volt, amikor az exem feküdt, mint egy darab fa (szokás szerint :D 0 izgatás) hulla fáradt voltam gyorsan túl akartam rajta lenni, kb 15-20 perc előjáték után NYÁVOGVA!!! mondta, hogy még folytassam az előjátékot...

hát akkor nagyon felbaxtam magam, hogy élni sincs kedvem olyan fáradt vagyok (hiperaktívságnál nálam a fáradtság olyan, hogy vagy pörgök vagy hulla vagyok), próbálok a kedvére tenni erre ennyi erőfeszítés után ezt a hisztis nyávogós hangnemet kapom...

mondjuk soha nem volt izgató hangneme, általában nyávogva közölte az ágyban ami épp nem tetszett neki vagy nyugodtan olyan semmilyen hangon, ha pl pózt akart váltani, vagy bármit szeretett volna...

24F

2017. márc. 19. 21:37
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Nálam pl. az ha siettetnek vagy rosszul nyalnak. 25N
2017. márc. 19. 21:57
 6/10 anonim ***** válasza:
82%
cak a múlt
2017. márc. 19. 22:09
 7/10 anonim ***** válasza:

Ha miközben a számban van simogatja az arcom... Kiesek a lendületbol.

Amikor orgazmus előtt pár pillanattal bamulja az arcom

19/L 22/F

2017. márc. 19. 22:16
 8/10 anonim ***** válasza:

A csikizés.... Az a legrosszabb dolog szerintem. Nekem totálisan elveszi mindentől a kedvem ha megcsikiznek közben, és ráadásként mivel nagyon csikis vagyok alapból utána már minden érintés csikis. De ezen kívül még az is ha nem foglalkozik velem a partnerem (nem simogat, csókol stb...), ha az arcomat bámulja folyamatosan. Most ennyi jutott eszembe.

20/N

2017. márc. 19. 23:20
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Na igen nekem is a darab fa dolog. Mikor pl orálisan csinálom neki és a hátán fekszik és semmi reakció, semmi hang.

A másik meg a "sz..jál te ku..a" :D ilyen barátom is volt. Ilyenkor szemberöhögtem :D

2017. márc. 19. 23:52
 10/10 anonim ***** válasza:
Pisi-, kakiszex és tsi. undorító.
2017. márc. 20. 22:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!