Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Mit gondoltok? Szerintetek ez...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok? Szerintetek ez most hogy van annyi ellentétes véleményt hallok.

Figyelt kérdés
Nagyon jól tudom, hogy védekezni kell, bár igaz, hogy sokkal jobb óvszer nélkül, és igaz hogy többször belementem nélküle, most is pont a menstruációm előtt ráadásul több napon keresztül, izgulok is nem lesz e ebből probléma, de közben meg tudom nem én döntök róla igazából terhes leszek-e, számtalan ember védekezik több féleképpen is és mégis becsúszik a baba.. ráadásul azt sem értem hogy egy csomóan írják így védekeztek meg úgy meg igazából nem is volt közösülés és agyon aggódják magukat, azon a véleményen vagyok hogy aki ennyire aggódik sztem ne szexeljen, mert előfordulhat, hogy terhes lesz és akkor mit csinál, ha már ettől aggódik. nektek mi a véleményetek?
2010. jún. 24. 18:56
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Szerintem már az is rossz felfogás, ahogy az előttem lévő kijelentette, hogy ő alkalmazhat megszakitásos "védekezést", mert ő tudná kezelni a helyzetet, mert mondjuk már megérett rá korban, vagy anyagilag el tudná tartani! De hol vannak azok a gondolatok, hogy a gyermeknek nem lesz apukája?? Mert arról nem volt szó, hogy azt is megadná neki, közölte hogy vége is lett a kapcsolatnak de nem lett volna gond, mert tudná kezelni a helyzetet! Ha a gyermekednek nem tudod megadni az apukát akkor ott min.80%-ban már nem adja meg a gyermeknek megfelelő családi légkört! Sajnos manapság sok az elvált szülő és megoldva igy vagy ugy a gyermek nevelését mindkét részről, ott már akkor is bibi van! Persze az sem jó ha a gyermek egy szörnyű házasságban nő fel...

Szerintem azok a nők akik a mesterséges megtermékenyitést választják, mert nincs férjük, de gyermeket szeretnének,igenis önzők, mert a gyermeknek igenis szüksége van az anyukájára és az apukájára is egyaránt! Nem elég egy anyagi háttér... A LEGFONTOSABB A CSALÁD!!!

2010. júl. 2. 22:24
 12/15 anonim ***** válasza:
Hát nézd, az egy akkori helyzet volt. Ha lett volna gyerekünk lehet, hogy nem mentünk volna szét, mert hát most nem akarom részletezni mi történt, szóval az én gyerekem családban nőtt volna fel, össze is házasodtunk volna, ha úgy alakult volna, de ez már a múlt.
2010. júl. 2. 22:26
 13/15 anonim ***** válasza:

Nem akarlak/akartalak bántani, nem is akarom, hogy félreértsd a válaszom! Nem is ismerem a szitut amiben benne voltál... nekem csak ez jött le a válaszodból, de akkor ezek szerint neked is hasonló a véleményed a családról!

Üdv.

2010. júl. 2. 22:35
 14/15 anonim válasza:

Én csak akkor aggódtam, amikor rájöttem, hogy nem vettem be egy tabit:D

Mert a józan eszemet legyőzte a másik.

Amúgy azt gondolom, hogy nem olyan könnyű fogamzásgátló mellett teherbe esni. Szóval nem szoktam aggódni. Mondjuk az is benne van, hogy 4 éves kapcsolatom van, és bár csak 21 éves vagyok és még tanulok, ha jönni akarna a baba, jöhetne. Nem mondom hogy nem lenne felfordulás a család életében, de nem sajnálnám:)

Viszont a kapcsolat elején, 17 évesen azért eléggé paráztam, pedig mindig védekeztünk óvszerrel, és az mégiscsak meghanikai védelem, de azért friss kapcsolatból gyerek elég gáz lett volna.

2010. júl. 2. 22:38
 15/15 anonim ***** válasza:

Hát az az igazság, hogy én nem tudom igy kijelenteni hogy ha jön a baba jöjjön... én 22vagyok, sulizok, bár már nincs sok az egyetemből...még sem "szeretném" hogy becsusszon a baba! Ezt meg kell beszélni, hogy közös döntés legyen meg stb. stb.! De az is lehet, hogy te talán erősebbnek érzed a kapcsolatot vagy akármi... Egy gyerek ne jöjjön mig biztosak nem vagyunk benne, hogy szeretnénk!

Én igy gondolom, de itt sokminden függ sokmindentől!

2010. júl. 2. 22:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!