Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi idő után lehet még abortuszon átesni? Nem vagyok terhes, csak nem tudom pontosan.
én 20 hetet hallottam akkor, mikor egy 17 éves osztálytársam terhes volt, ő legalábbis ennyit mondott, aztán hogy orvosok mondták-e neki, azt nem tudom. ő közel járt akkor időben ehhez és még hezitált, hogy mi lesz...
végül megtartotta.
12. hétig, utána csak nagyon indokolt esetben.
12. hét után már magzatról beszélünk és megilleti őket az emberi jog és ezért (sem). Nekem doki mondta.
A magyarországon hatályos törvények szerint normális esetben a terhesség a 12.hétig szakítható meg. Amennyiben a terhes nő kiskorú abban az esetben ez 18.hét.Ha a terhesség nem kihordható (súlyos kromoszóma-rendellenesség, Down-szindróma, vagy az anya életét veszélyezteti a terhesség kiviselése) abban az esetben az abortusz a 20.hétig elvégezhető. Ilyenkor már nem vákuum-mal szívják ki a magzatot, hanem halvaszülést idéznek elő. (sóoldat)
Nigra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!