Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az abortuszon kívül milyen megszakítások léteznek még?
A kérdés adott, nem vagyok terhes, csak kíváncsiságból kérdeztem, hogy vajon mégis mik vannak.
Köszönöm a válaszokat!
Az abortusz mióta védekezési módszer?
Védekezési módszerek, a legbiztosabb és mellékhatások nélküli: gumióvszer. Szintén gyakori még a fogamzásgátló tabletta, ami hatékonyságában közelít a gumihoz, de kisebb-nagyobb mellékhatások előfordulhatnak. Aztán a teljesség igénye nélkül: hüvelygyűrű, spirál, presszárium, fogamzásgátló tapasz, stb. Tessék rákeresni, mindegyikről találni fogsz bővebb felvilágosítást.
Védekezésnek tartott módszerek még a naptár-módszer és a megszakított közösülés, hatékonysága mindkettőnek gyatra. Valamint a sterilizálás, ami értelem szerűen csak speciális körülmények között javasolt.
egy barátnőm nem mert szólni az anyjának, hogy terhes. a barátjával nem szoktak védekezni, aztán becsúszott a baba.
mivel abortuszhoz anyuci beleegyezése kell, így ez ki volt lőve.
maradt tehát hogy... hűű, eléggé bizarr... kirugdosták belőle.
elkezdte hasba rúgatni magát fiúja egyik haverjával. hatalmas fájdalom, a testet trauma éri, így hát elvetél hatalmas görcsök közepette.
tudom, hogy hazugságnak tűnik, írhatjátok is hogy kamu, de én tudom amit tudok, a többi pedig lényegtelen:)
elég rettenetes történet.
L/16
amúgy egy időben keringett egy történet interneten, hogy egy lány saját magán végzett abortuszt egy bicikliküllő segítségével. na azzal kikaparni magadból egy pici gyerkőcöt sem utolsó...
rettenetes
2. válaszoló:
itt nem a védekezési módszerekről van szó, hanem megszakításról. Nem ugyanaz.
Ha terhes vagy, nincs más módszer, max a vetélés.
Utolsó, én sajnos elhiszem az első történetet. A második viszont már túl hihetetlen számomra. Ha ilyen történik is, az illető tuti úgy megsebzi magát, hogy akár elvérzik vagy egyszerűen tönkreteszi magát egy életre.
A válasz írója 77%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 13:50
Ez undorító, rettenetes:S
13:50 es története megrázó,de sajnos vannak ilyenek!
Külföldön lehetséges terhességmegszakítás gyógyszerrel is.(sokkal kíméletesebb mint egy abortusz)Itthon még nem engedélyezték! De vetélés okozhat ha forró fürdőt vesz a kismama,régen alkalmazták a nem kívánt terhesség megszakítására!
13:50-es, én nem igen hiszem el, mivel vetélés után is el kell menni a dokihoz, a magzat nem maradhat "benned".
Itthon az abortuszon kívül nincs más "megoldás".
Köszi a válaszokat! :D
Második, tényleg nem a védekezést kérdeztem. :D
15,14-esnek teljesen igaza van! A spontán vetélés is az esetek nagy többségében kórházban végződik, először is a "maradékot" ugyanazzal a módszerrel kaparják ki, mint az élő magzatot. Másodszor pedig a vetélés erős vérzéssel jár, ha nem fejezik be művi úton a vetélést, a nő egyszerűen elvérezhet.
Ha meg rugdossák, pláne.
Az abortuszon kívül csak a vetélés van, meg a szülés. A gyerek ezen a 3 lehetőségen kívül sehogy nem jön ki.
A gyógyszeres abortusz is abortusz, igaz, nem piszkálják a méhszájat, ennyiből jobb, de a gyógyszer sem "ártalmatlan" módszer. És mint írták is: Magyarországon nem engedélyezték. És amit még tudni kell róla, nem úgy működik, hogy bemész a dokihoz, felírják, kiváltod, beveszed és minden oké. Mindez kórházban történik, orvosi felügyelet mellett. És van, hogy műtét a vége. Ugyanúgy kell(ene) szülői hozzájárulás, ha engedélyezett módszer lenne.
Jobb védekezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!