Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki volt már abortuszon?
Csak egy kérdés.Nekem nem lenne szívem elvetetni...
20/L
Nem lenne szíved elvetetni... Ez azért ennél kicsit bonyolultabb annál, hogy nincs hozzá szíved.
De, hogy válaszoljak is a kérdésedre: én még nem voltam.
En voltam. Gyogyszer mellett estem teherbe, fogalmam sincs hogyan. Akkor jottem ra, mikor reggelente hanyingerem volt, es nagyon fajt a mellem. Csinaltam egy tesztet, pozitiv lett. Aztan megegyet, mert nem hittem el. az is pozitiv lett. Elmentem orvoshoz, majdnem elajultam mikor 100%-ra kozolte, h az vagyok. 5 hetes voltam.
Nagyon rossz volt, de nekem nem voltak meg a korulmenyeim ahhoz, h megtartsam. Fajt a szivem es tuti, h ha egyszer lesz gyerekem, akkor ha ranezek, eszembe fog jutni, hogy hiaba csak egy gyerekem van, o megis mar a masodik, mert az elso nem szulethetett meg.
Az apanak nem mondtam meg. Nem tudom, h jo dontes volt e egyedul donteni. Azota sem tudja. Ez 3 eve volt.
26/L
Nem voltam.
"Nekem nem lenne szívem elvetélni." Ez egy elég nehéz kérdés. Vannak, akik ellene vannak, mert élőlénynek számít már magzat korában is, de, vannak, akik mellette - inkább utóbbihoz tartoznék, egy okból: Hogy tartod el? Attól még, hogy nem veteted el, nem csak a te életed változik meg, hanem az övé is, hiszen fel kell nevelned, gondoskodnod kell róla, sokat fizetni .. de miből, ha nincs rá pénzed? Érdekes kérdés. És hülye kijelentés
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!