Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Terhes lehetek? Szexeltük a barátommal és megszakitós módszerrel szoktunk védekezni.
sztem Kamu.
ennyire hülye senki se lehet. -.-"
Szia!
A peteérés a menstruáció kezdete előtt kb. két héttel szokott lenne ÁTLAGBAN. Szóval szerintem nem valószínű, de a biológia mindig jobban tudja.
Előváladéktól nehéz teherbe esni, ez csak ilyen hülye rögeszme, de a te esetedben a mennyiség elég lehet. De ki tudja, lehet nem is megtermékenyítőképes a barátod. Rólam is most derült ki, hogy csak lombikkal menne, pedig tök erős, egészséges vagyok. Civilizációs ártalom...
Summa summarum, teherbe esni nehezebb mint gondolnád, de attól még nagy felelőtlenség megszakítással "védekezni". Az csak kipróbált pároknak való, akik vállalni tudják a következményeket.
25/F
Igen az lehetsz mivel peteérésed van :s
Szóval remélem szerencséd van több ilyen ne legyen!17L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!