Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2 hetes terhes vagyok vajon ha elmegyek a nőgyógyászhoz milyen módszerrel tudom eltetetni?
Figyelt kérdés
2011. júl. 31. 00:15
1/25 anonim válasza:
Hova akarod eltetetni?
Vagy úgy gondoltad otthagyod és később megszülöd?Vagy most mi van?
2/25 anonim válasza:
Eltetetni? Szerintem befőttes üvegbe simán belefér. :):D
3/25 A kérdező kommentje:
Úr Isten! Nem gondoltam ennyire félreértendő! Akkor milyen módszerrel szüntetik meg a terhességet?
2011. júl. 31. 00:17
4/25 szenszi válasza:
vannak ilyen spéci befőttes könyvek, abban minden le van írva, hogy tudod eltenni.
5/25 anonim válasza:
hát te amire gondolsz az a kaparás...szó szerint kikaparják belőled, úgy hallottam nem kellemes, de jobb mint 9 hónapig szenvedni olyanért amit nem szeretnél.
16/F
6/25 A kérdező kommentje:
Nyugi már, normális válaszokat kérek...
2011. júl. 31. 00:19
7/25 morcoska válasza:
Elmész a nőgyógyászhoz és ő majd tájékoztat hogy tudod elvetetni szegény gyerekedet...
8/25 anonim válasza:
Igazából ki "szívják" belőled valami műszerrel.Darabokban.
9/25 anonim válasza:
jobb is ha nem szülöd meg még télleg eltennéd egy befőttes üvegbe,amiket itt ajánlgatnak! VETESD el mert sokkal jobb lesz neki mintha megszülnéd. áá felelőtlen gyerekek!
10/25 szenszi válasza:
de most komolyan.
1. tanulj meg írni.
2. abortuszról gondolom még csak nem is hallottál, mi? elmondom a szomorú igazságot: vákuummal kiszívják a magzatot. ami azért gáz, mert már így is úgy is egy életről van szó, plusz ha fiatal vagy, ami számomra elég valószínű, megvan az esélye, nem is kicsi, hogy soha többet nem lehet gyereked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!