Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » 2 hetes terhes vagyok vajon...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

2 hetes terhes vagyok vajon ha elmegyek a nőgyógyászhoz milyen módszerrel tudom eltetetni?

Figyelt kérdés
2011. júl. 31. 00:15
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
38%

Tisztában vagyok az embrió fejlődésével, bőven elég volt az 500 oldalas könyvünk arra, hogy megtanuljam és akár most itt helyben le tudnám rajzolni hétről hétre, kicsit jobban, mint a belinkelt rajzon (ami hibás is, és nem is a teljes magzat fejlődését ábrázolja)...

Egyébként én nem azt mondtam a kérdezőnek, hogy szülje meg, hanem hogy gondolja át, hogy valóban semmilyen körülmény nem adott-e hozzá, hogy inkább megszülje, minthogy vállalja a kockázatot, hogy esetleg soha nem lehet már gyermeke.

2011. júl. 31. 01:30
 22/25 anonim ***** válasza:
56%
Eltetetni... láb alól?
2011. júl. 31. 01:36
 23/25 anonim ***** válasza:
Imádom az ítélkező embereket, és akkor mi a helyzet, ha védekezett, de mégis becsúszott?
2011. júl. 31. 11:48
 24/25 anonim ***** válasza:
100%

Szia,

Ítélkezni egymás fölött szerintem nincs jogunk...nem ismerheti senki 100%-osan a körülményeket stb.

Ha túl fiatal vagy és elhamarkodottan mentél bele, felkészületlenül a nemi életbe, akkor menj nõgyógyászhoz, õ tájékoztat. Az viszont igaz, hogy vákuum-os ki szívással, köznyelven kaparással veszik/szívják ki belõled. Manapság már rutin eljárás, alhasi fájdalmaid lesznek, esetleg kis vérzés meg ilyenek. Utána pihenni kell, feküdni ha lehet, a lelki stressz az személyfüggõ, hogy lesz-e egyáltalán és meddig tart majd.

Sajnos az is igaz, hogy nem gyerek, hanem magzat, de az abortuszról azért tudok ennyit, mert nagyon sajnálatos módon a legjobb bnõm 12-be teherbe esett, én voltam vele végig. Mostanra 4 éves kis aranyos gyerek lenne, ez az, ami elszomoríthat majd. Ha most még csak egy magzat, akkor is a tied, belõled nyerne életet. De a te dolgod, hogy mit csinálsz vele.

Utoljára pedig, számolnod kell azzal, hogy vannak komplikációk is, akadnak késõbbi szövõdmények. Az terhesség megszakítása a legveszélyesebb, tényleg van esélyed arra, hogy többet ne legyen gyereked, ezt az orvos is megmondja. Persze ez is szervezet és emberfüggõ, az is lehet, hogy meg se fog kottyanni.

Az sem mindegy, hogy meyik héten szakítod meg a terhességet, sz0ˇval mihamarabb menj orvoshoz.

Legközelebb pedig, ha már nem védekeztek és megtörténik a baj, vegyél be egy 72 órás tabit vagy valami. Viszont jobb lenne védekezni...de ez is a te dolgod, hogy hogyan tovább.

2011. júl. 31. 13:29
 25/25 anonim ***** válasza:

Szerintem az mind oké amit írtok, körülmények/kor..stb. DE!! gondolj bele h. egy magzat/gyermek mind1 hogy nevezzük, a tiéd és azé a FÉREGÉ (bocs mást nem tudok mondani rá), megadatott neked ez az AJÁNDÉK! ha most nem is annak látod, a világon több millió nő van akinek soha nem lehet gyermeke!!! pedig szeretné, és itt vagy TE , akinek megadatott ez , és eldobnád, megölnéd a saját véred? Azt az élőlényt aki benned /veled él? Egy a véretek, egy a szívverésetek, gondolj bele! NE kövess el olyan hibát amit meg fogsz bánni!! Beszélj a szüleiddel, először nem fognak örülni, de segíteni fognak, és a mélyen tisztelt apukával is közöld, esetleg a szüleivel is! Vállalja hogy mit tett, az ő sara is!

Am. Vákumos módszer is van és van egy olyan is h. befecskendeznek mérgező anyagot, amiben megfullad a magzat majd valahogy darabokban kiszedik, vagy megszületik veled...

Látom hogy régi a kérdés, bocsi h. csak most írhatnál privit h. mi lett? légyszíves!!

2012. febr. 29. 20:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!