Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Előváladék vagy elbénázás miatt? Megszakításos módszerrel?
Annyi kutatás foglalkozik a szexxel,de hiába kerestem rá a neten egy olyat se találtam,ami konkrétan erre térne ki.
Tehát azt mondják 100 nőböl kb 35 teherbe esik 1 év alatt azok közül,akik megszakításos módszerrel "próbálnak védekezni".
Szerintetek ebből hány % lehet az,aki az előváladéktól marad terhes és hány % az,aki azért mert nem időben vonult vissza a partner?
Nem tizenéves buta csitri vagyok,aki így próbál meg védekezni a terhesség ellen,hanem komolyan érdekel.
Na most tisztázzunk itt egy félreértést. A megszakításos az megszakításos. Ezekben a felmérésekben nem random megkérdeznek valakit az utcán, hanem jelentkeznek emberek, akik vállalják h X ideig így védekeznek. Nyilván lehet előfordult baleset, de ezek a felmérések azoktól származnak akik vállalták ezt, tehát nincs szó ,,baklövésről". Ezekre olyanok szoktak jelentkezni ahol nem lenne gond ha becsusszanna a baba.
100 ilyen vállalkozó nőből 35 teherbe esett 1 év alatt ettől a módszertől. Ennyi az annyi.
Nyilván ez emberfüggő is, nem az a mérvadó h a fiú kihúzza e időben, hanem h mennyire termékeny a nő és a férfi. Kihúzhatja 6x is időben ha 1 betalál, mert épp van érett petesejt. Ugyan így belelőhet akárhányszor ha a nő v a férfi közben meddő csak nem tudnak róla. Sajnos elég gyakori ma a meddőség, ha valakinek nem lesz gyerek évekig ettől a módszertől elég valószínű h baj van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!