Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Terhes lehetek? Szexeltük a barátommal és megszakitós módszerrel szoktunk védekezni.
Simán lehetsz. Ha egy hét múlva kell megjönnie, az nem biztosíték...simán csúszhatott egy-két hetet a peteérésed és akkor pont jókor (vagyis a te szempontodból rosszkor) voltatok együtt. Ha még beleférsz a 72 órába, akkor rohanj a nődokihoz feliratni a 72 órás tabit, ha nem, akkor imádkozz, hogy szerencséd legyen és két hét múlva teszt.
És sztem ez egy elég intő jel volt arra, hogy normálisan védekezzetek (jelzem kisebbik unokaöcsim pont így fogant ahogy most ti jártatok)
Úristen, de barmok vagytok... ha nem akarsz terhes lenni, akkor mi a frásznak "védekezel" így???
ha 72 órán belül történt mindez, akkor vegyél be sürgősségi tablettát és egy életre felejtsd el a megszakítást mint védekezést. egyébként igen jó eséllyel lehetsz terhes, mivel kb majdnem a ciklus közepén történt az aktus.
Lehetsz terhes, főleg ha később volt peteérésed és hidd el abban a kicsiben is volt bőőven kiskatona.
Tesztelj mindenképpen 14nappal az aktus után kb, mert könnyen lehet hogy megjön még az első hónapban.
Egyébként a "mindjárt megjön" érzés a terhességnél is van. Én szinte végig éreztem a terhesség alatt.
24/n
Egyébként tényleg van allergiásoknak óvszer is.
Van egy ismerősöm ő mindig azt mondta jajj az én barátom tudja mikor kell kiszállni...most túl van a 3. abortuszán...
Te egy szánalmas idióta vagy kérdező.
van egy rossz hírem: a menzeszszerű görcsölés ellenére ugyanúgy lehetsz terhes. sőt, sok olyan nő van, akinek a terhesség első pár hetében is úgy görcsöl a hasa, mintha mindjárt megjönne. mindegy, szard csak össze magad a parázástól, nehogy tesztet vegyél, megérdemled, mert hülye vagy és még csak nem is hallgatsz az értelmes tanácsokra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!