Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Szerintetek gyerek lesz a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek gyerek lesz a vege? Surgos!

Figyelt kérdés
Menstruacios ciklus 6. napjan jott ossze a baleset. Szamitasaim szerint kb 30-33 napos ciklusa van. Mit szoltok h mennyi az eselye? kell tablettat venni vagy nem?
2010. máj. 16. 23:09
1 2 3 4 5
 41/47 anonim ***** válasza:
ja, van.. de általában sirásba megy át, és depresszióba. de addig minden ok.. és happy, boldogság. de ennek az okát még nemgöngyölitettem fel. :S
2010. máj. 17. 00:09
 42/47 A kérdező kommentje:
Tehat pontositok: Utana szamoltam es az utolso ciklusa 34 napos volt. A ciklus, vagyis a verzes elso napjatol szamolva 6, a verzes utolso napjatol szamolva 1 napra tortent meg a defekt. Rogton elkuldtem h mossa ki a tajekot jo alaposan. Megcsinalta... Na igy mit szoltok?? Mi is csinaltuk megszakitassal, de nem lett baj belole... Pedig elvileg ennek is van ugyanannyi eselye nem?
2010. máj. 17. 00:21
 43/47 anonim ***** válasza:

A terhességnek mindig van esélye, menzesz alatt is (van, aki csak ilyenkor tud teherbe esni, de tény, hogy nem ez az általános). A 6. napon is van rá esély, de kisebb, mint a ciklus közepén.

Én biztosan nem kockáztatnék, elmennék dokihoz. Inkább egy esemény utáni (akár értelmetlenül is), mint egy nem kívánt terhesség vagy egy abortusz. Vélelményem szerint ilyenkor a kisebbik rosszat kell választani.

A megszakítás nem védekezési mód, hanem oroszrulett.

Az 1 évig így védekező nők 35%-a egy év alatt teherbe esik. Vagyis minden harmadik. Jó esélyetek van rá, hogy 3 év alatt összehoztok egy gyereket, szerencse kérdése, hogy jövő héten történik, vagy 2 és fél év múlva. Ha mégsem jön össze a gyerek, azt meddőségnek hívják.

2010. máj. 17. 09:28
 44/47 anonim ***** válasza:
az, h kimosta a tájékot, még nem jelent semmit. :S
2010. máj. 17. 13:34
 45/47 anonim válasza:
sokan elitélnek de én menstruáció előtt meg után 1-2 napig nem szoktunk védekezni....nekem még nnem volt defektem...
2010. máj. 17. 20:44
 46/47 anonim ***** válasza:
utolsó, ha neked nem gond a baba.. de 1 nő bármikor, akár menstruűció alatt is lehet terhes. de ha te ezt igy bevállalod.. csak nehogy majd egyszer meglepődj.
2010. máj. 17. 23:40
 47/47 anonim ***** válasza:
Méghogy meddőség! Miféle baromság ez már megint? Már komolyan torkig vagyok ezzel. Akkor most részletezem. Az ejakulátum kb. 250 millió spermiumot tartalmaz, legrosszabb esetben, ami még elfogadott mennyiség, de az sem igazán, az a 100 millió. Hol a jó istenben van az előváladékban ennyi??? Magyarázza már el nekem valaki. Rohadtul nem meddőség az, ha valaki megszakítás mellett nem lesz terhes. Még a normális végig csinált aktus során is előfordul, hogy 1 évig nem jön a baba, na ilyenkor lehet elgondolkozni a meddőségen talán, de még akkor sem biztos. Ne ijesztgessétek már marhaságokkal szegényeket.
2010. máj. 18. 10:46
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!