Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek gyerek lesz a vege? Surgos!
Figyelt kérdés
Menstruacios ciklus 6. napjan jott ossze a baleset. Szamitasaim szerint kb 30-33 napos ciklusa van. Mit szoltok h mennyi az eselye? kell tablettat venni vagy nem?2010. máj. 16. 23:09
31/47 anonim válasza:
Én még olyat nem láttam, hogy rendes szedés mellett megmaradt a terhesség. És vékony endometriummal szinte semmi esély sincs, nem véletlen van ebből kifolyólag olyan rengeteg meddőség.
32/47 anonim válasza:
Nálam biztonságos, kár aggódnod értem, nálam egyébként sem lenne gond a baba, de mondom választásom sincs más.
33/47 anonim válasza:
ok, de kérlek, másoknak ne ajánlgasd itt, az oldalon.
34/47 anonim válasza:
Mutasd meg hol ajánlottam :):) Szerintem sehol :) De tényleg mutasd meg, ha így van, másold be a válaszomat.
35/47 anonim válasza:
nem mondtam, h ajánlottad, de ne is tedd. mert igy is teherbe lehet esni. ezt gondolom, nem cáfolod meg te se.
36/47 anonim válasza:
Szerintem a kérdésnek köze nem volt a megszakításos védekezéshez, te megint sikeresen kihoztad belőle. Soha nem ajánlanék ilyen védekezést senkinek, aki nem ért hozzá, márpedig nem értenek hozzá. Főleg nem ajánlom a nemi betegségek miatt, mert azoknál oszt ugyan tényleg mindegy, kivette-e időben vagy nem.
37/47 anonim válasza:
ja, a nemi betegségek.. az ok, nem akartam azt kihozni belőle, csak h a nő sosincs biztonságban. pl. nekem mindig van orgazmusom, és sose tom, h mikor váltott ki éppen spontán peteérést. mert lehetséges. az 1 dolog, h ritka, de azt senki se tudhatja előre, h beleesik-e abba a kis százalékba.
38/47 anonim válasza:
Irigyellek, komolyan. Na mindegy, mára elálmosodtam. Jó éjszakát!
40/47 anonim válasza:
"pl. nekem mindig van orgazmusom,"
Ezért. Na de tényleg jó éjt, már alig bírom nyitva tartani a szemem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!