Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kiszakadt a gumi, belementem barátnőmbe aki 1 hete szed fogamzásgátló gyógyszert, szerintetek lehet gyerek, ha az orvos az alábbit mondta? Bővebben, lejjebb a kommentben
1 hónap múlva nyújtja a maximális biztonságot a tabletta. Ha ennél kevesebb ideig szedik, akkor is véd... valamennyire. Az, hogy konkrétan mennyire, az sokmindentől függ, attól, hogy mennyi ideje szedi (egyértelmű...), hogy a ciklusában épp hol jár, illetve a szervezete egyedi jellemzőitől is függ.
Igazéból azért rázós a dolog, mert ha mégis gyerek lesz, akkor esélyes, hogy erősen fogyatékos lesz... de egyébként 1 hét után, ha amúgy sem lenne termékeny szakaszban, nem valószínű, hogy aggódni kellene.
Azt is jó lenne tudni, hogy melyik gyógyszert szedi, mert mindegyik más és más.
Mindenki mást mond ezzel kapcsolatban, hogy mennyi idő után véd. Az én orvosom azt mondta, hogy a betegtájékoztatóra hallgassak. Valaki egy hetet vár, valaki addig amíg elmúlik a menzesz, valaki meg egy hónapot. Én már az első szem utáni ötödik napon együtt voltam a párommal védekezés nélkül, többször is és nem lett baj :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!