Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Szerintetek gyerek lesz a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek gyerek lesz a vege? Surgos!

Figyelt kérdés
Menstruacios ciklus 6. napjan jott ossze a baleset. Szamitasaim szerint kb 30-33 napos ciklusa van. Mit szoltok h mennyi az eselye? kell tablettat venni vagy nem?
2010. máj. 16. 23:09
1 2 3 4 5
 11/47 anonim ***** válasza:
Pont ezért jó, hogy nem robot, mert lehet logikázni.
2010. máj. 16. 23:33
 12/47 anonim ***** válasza:
nem lehet logikázni, sajnos. bármikor teherbe lehet esni. lehet, h kicsi az esélye, de akkor is. nekem is szakadt már ki, nem voltam termékeny napjaimban, de senkinek se kivánom azt az idegeskedést, mivel bármi megtörténhet.
2010. máj. 16. 23:35
 13/47 anonim ***** válasza:

23:29-nek: ovulációkor csak érett pete tud kiszabadulni a tüszőből. Ha nincs érett pete, nincs ovuláció (magyarul tüszőrepedés) sem.

A spontán ovuláció elég ritka. Többnyire akkor következik be, ha az előző ciklusban valami miatt (pl alacsony Lh szint miatt) nem történt tüszőrepedés, és visszamaradt a tüszőben egy érett pete. Ez akár a következő menstruáció alatt is kiszabadulhat, így következhet be akár a havi vérzés alatt is fogantatás, ha védekezés nélkül közösülnek a felek.

Épp ezért nincs biztonságos időszak, a nő szó szerint bármikor teherbe eshet. Csak a ciklusa bizonyos szakaszában jóva nagyobb erre az esély, máskor meg minimális.

2010. máj. 16. 23:39
 14/47 anonim ***** válasza:
utolsó, ezt mondom én is. semmi baja nem lesz a csajnak attól a tabitól, és mindenki megnyugodhat.
2010. máj. 16. 23:40
 15/47 anonim ***** válasza:
Ez hülyeség, nem érett pete is ki tud szabadulni, ez a spontán ovulált pete, ami baromira éretlen formában is ki tud szabadulni, de csak ha megfelelő hormonkoncentráció áll elő, ami nagyon ritka. Másrészről a méh sem alkalmas mindig a befogadásra így még ha érett is lenne, hová ágyazódna be? Ahhoz azért kicsit vastagabb endometrium szükséges.
2010. máj. 16. 23:41
 16/47 anonim ***** válasza:
na és? akkor is lehetséges!! és ha nem akarnak izgulni, akkor be kell venni azt a nyomorult tabit!! erre van kitalálva!!
2010. máj. 16. 23:42
 17/47 anonim ***** válasza:

az orvos ezt irta :

Kedves Dr. Úr!

Menstruacios ciklus 6. napjan jott ossze a baleset. Szamitasaim szerint kb 30-33 napos ciklusa van a barátnőmnek. Mennyi az eselye? kell tablettat venni vagy nem?

Én nem tenném.

de ha te meg akarsz nyugodni, akkor inkább vegyétek be..

2010. máj. 16. 23:45
 18/47 anonim ***** válasza:
Pont azt magyarázom, hogy az esélye kevesebb, minthogy megérje azt a szart bevenni, és attól, hogy van olyan, akinek semmi baja tőle, másnak még lehet.
2010. máj. 16. 23:46
 19/47 anonim ***** válasza:
Na tessék, bezzeg most én lennék a f*sz, ha nem kérdeztetek volna meg orvost, pedig ő sem venné be. Nem véletlenül vannak az eüsök a nem pártján.
2010. máj. 16. 23:46
 20/47 anonim ***** válasza:
ne aggódj, nekem is van közöm az eü - höz, mert a fél családom az. többet tok, mint 1 átlagos nem eü - s, ugyh csönd!! attól, h ő azt irja, h nem tenné, még teherbeeshet a kérdező párja. mindig megvan rá az esély. nincs olyan, h most lehet terhes, most nem.. nem gondolod, h akkor sokan nem szednének tabit, hanem szexelnének, amikor lehet, és nem, amikor nem.. ehh. :S
2010. máj. 16. 23:48
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!