Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az elsö alkalomal lehet gyerek gumi nélkül?
Figyelt kérdés
14 vagyok es a baratnömel csinaltuk gumi nélkül az elsö volt neki is és nekem is vajon lesz gyerek2011. júl. 11. 22:30
2/9 anonim válasza:
Remélem 16 évesen férfi és családapa lesz belőled.
3/9 anonim válasza:
Minden alkalommal lehet gyerek gumi nélkül, úgyhogy tessék kispórolni azt a pár száz forintot! És nem, a megszakítás sem nyújt teljes védelmet...
4/9 anonim válasza:
Ugyanúgy lehet, ahogy a 10., 100. 1000., akárhanyadik alkalommal, ha nincs védekezés.
5/9 anonim válasza:
Ez nem alkalomhoz van kötve persze hogy lehet gyerek, de csak ha elmentél.
Én is azon izgulok hogy mi lessz mert lefeküdtem bnőmmel de gumi nélkül .. nem mentem el de parázok :S
6/9 anonim válasza:
Nem, nem lehet, mert az első lövés az "VAKTÖLTÉNY"!
(Hogy te milyen ki okos vagy!!!...)
7/9 anonim válasza:
Igen, igen, és ezredszerre is IGEN!
8/9 A kérdező kommentje:
koszi
2011. júl. 23. 18:28
9/9 anonim válasza:
Írd már le azt a mechanizmust, amit meggátolná a teherbeesést az első alkalommal!
Egyébként ha van annyi eszed h szexelj, akkor miért nem húzol gumit? Lehet h jó buli a szex, de ennyire azért nem játék! Ha ahhoz nagyfiú vagy h betedd, akkor a velejárókkal is legyél nagyfiú, és óvhatnád ennyire a barátnődet!!
Olvass kicsit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!