Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Szerintetek gyerek lesz a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek gyerek lesz a vege? Surgos!

Figyelt kérdés
Menstruacios ciklus 6. napjan jott ossze a baleset. Szamitasaim szerint kb 30-33 napos ciklusa van. Mit szoltok h mennyi az eselye? kell tablettat venni vagy nem?
2010. máj. 16. 23:09
1 2 3 4 5
 21/47 anonim ***** válasza:
Ovulációkor még nem ágyazódik be a pete, csak kb egy hét múlva kezdi el. Egy hét alatt meg sokat vastagodik az endometrium a progeszteron hatására.
2010. máj. 16. 23:49
 22/47 anonim ***** válasza:
Igen sokat vastagszik, de könyörgöm, az ovulációtól számítva kb. 7-8 nap ekkor sokkal vastagabb, mint a spontán ovuláció utáni 7-8 nap. Ne vitatkozz már ilyenen...
2010. máj. 16. 23:50
 23/47 anonim ***** válasza:
utolsó, erről van szó.. 77 % - os, bocsi, nem kötekedni akarok, de azért jobb biztosra menni.. elhiszem, h itt sokaknak könnyebb beijeszteni, h " ne vedd be, mert meghaaalsz attól ", de ha te lennél ilyen helyzetben, akkor sztem te se kockáztatnál. vagy nálad ez igy megy, h na bumm, ekkor lehetek terhes, emekkor, meg nem?? akkor irigyellek.. :DD
2010. máj. 16. 23:50
 24/47 anonim ***** válasza:
itt inkább az a kérdés, h ki mennyire bevállalós.. ha azok, akkor nem kell bevenni, de aztán ne tessék aggódni, ha késik a menstruacio..
2010. máj. 16. 23:52
 25/47 anonim ***** válasza:
Nálam így megy igen, én tisztában vagyok vele mikor lehetek terhes és mikor nem. És te is láttad, hogy az orvos ajánlotta, hogy NE vegye be, nem csak én. Nyilván nem véletlen. Ha nekem nem hiszel megértem, mert anonim oldal, mindenki azt mond, amit akar, de azért az orvos szavának illene hinni.
2010. máj. 16. 23:52
 26/47 anonim ***** válasza:
bocsi, apukám is eü - s, és nem mond olyat, h ekkor, meg ekkor ne használjunk gumit, mert ugyse lehetek terhes..
2010. máj. 16. 23:53
 27/47 anonim ***** válasza:
akkor te nem is védekezel sehogy??
2010. máj. 16. 23:54
 28/47 anonim ***** válasza:

23:50_nek: akár spontán ovuláció, akár nem, a visszamaradó tüsző mindkét esetben elkezdi terelni a progeszteront. Ezt azért ugye nem cáfolod?

Mellesleg meg fogamzásgátló szedése mellett is beágyazódhat a baba, pedig ott aztán tényleg vékony az endometrium...

2010. máj. 16. 23:55
 29/47 anonim ***** válasza:
Hát jelenleg szexelni se szexelek sehogy, szóval nem védekezem. Egyébként megszakítással védekezem, ha van párom, mert mást nem használhatok vagy allergiás vagyok rá.
2010. máj. 16. 23:55
 30/47 anonim ***** válasza:
és eü - s létedre azt mondod, h a megszakitás biztonságos?? ne nevettess már.. nekem 2 barátnőm is igy lett terhes. te meg aztán.. bátor vagy, és óriási mázlid van. és igen, tablettaszedés alatt is beágyazódhat, erre mit mondasz?
2010. máj. 16. 23:57
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!