Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Veszélyes-e a fogamzásgátló tabletta szedése?
Sziasztok csajok!
Sokan nem tudjátok,hogy milyen súlyos mellékhatása lehet a fogamzásgátlónak.Vagy ha éppen tudjátok is(mert bele van írva a betegtájékoztatóba) nem foglalkoztok vele.
saját tapasztalatom szeretném elmondani nektek és ezáltal segíteni nektek,hogy ne járjatok úgy ahogy én és még sokan mások!:-(
Mélyvénás trombózisom, tüdőembóliám lett miatta.Majdnem meghaltam..Igaz túléltem,de nem tudom mi a jobb.Fiatal,csinos lány és örök életemre csúnyább,vastagabb a jobb lábam.Vagy,ha inkább meghalok.Folyton azt kérdem ,hogy MIÉRT?:-(Sokat sírok,nem birom elfogadni,hogy így kell tovább élnem.Végignézem a nyári ruháimat és egyből magamba fordulok,mert hogy vehetnék fel pl. 1 miniszoknyát,ha az egyik lábam sokkal vastagabb a másiknál?:-(És ez még csak a kezdet.hisz kitudja milyen lesz később?Mi van,ha nem indul be rendesen a vérkeringés?Lehet levágják a lábam?..?Tehát gondoljátok meg,hogy érdemes e kockáztatni az egészségetekkel vagy inkább más (hormonmentes megoldást választani)?Én sem tudtam idáig megbecsülni azt,ami adatott.Mindig jobb szerettem volna lenni (nagyobb mell,lapos has..)De ha most lenne egy kívánságom azt kívánnám:BÁR LENNE OLYAN A LÁBAM ,MINT AMILYEN NEM IS OLYAN RÉGEN VOLT!:-(((
Én is sajnállak, de valószínűleg elég gyér orvosod volt...:S Másrészt nézz körül, 100ból kb 10 ember ha kap ilyet..:S úgyhogy ne általánosítsuk már a fogamzásgátlót, hogy miyle szar, mert most veled ez történt.
Köszi, hogy elmondtad, megértettük, de csak azt sugallod,hogy milyen rossz, közbe meg nagyon nem.
A meddőséget meg haggyuk már, ott van egy csomó kereshetsz neten is, abbahagyta és pár hónapra rá sikerült a baba egyből!
és mikor fél év szünetnél jártam,akkor jött a probléma...Szóval ennyire vagytok biztonságban...
milyen fél év szünet?? erről beszélek..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!