Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek a megszakításos védekezésről?
"nők kb. 30-35%-a esik így teherbe (egy év alkalmazás során). Nem minden férfi előváladéka tartalmaz életképes spermiumot, "csak" a férfiak kb. 40%-áé. Ha valaki nem akar gyereket, annak ez túl nagy kockázat."
ez a statisztika se sokkal hihetőbb az enyémnél..illetve ha ténylegesen megszakitással szexelnek akkor valószínűleg nem 30% körül van...
Nem akkor kell kihúzni mikor már épphogy csak nem jön ki..hanem mikor már érzi hogy még pár másodperc és elfog élvezni. Én legalább is így tettem mindig.
Utolsó hozzászoló: Jó hogy elhagyta a barátja..aki 16 évesen megtartja az meg is érdemli.
Már abortusz gyógyszer is van..nem kell kaparni, én is elhagytam volna ha megmeri tartani. persze a srác is egy kretén ez egyértelmű.
mondom ezt úgy hogy mint írtam nekem is volt oylan időszak mikor már azzal számoltam hogy apa vagyok. azóta védekezés nélkül még egy picit se.:D csak azért ezt a megszakitásos dolgot nagyon túldramatizálják (igaz jobb túldémonizálni mintsem beválalni egy nem várt gyereket)
# 21: Ez nem saját statisztika, hanem a megszakításos módszer hivatalos Pearl-indexe, amit több tízezer, különböző korú és élethelyzetű nő egy éves megfigyeléséből fakad. Neked van ilyen szintű reprezentatív felmérésed?
Emellett nemrégiben volt egy tudományos kutatást (sajnos nem találom a linkjét, kár, hogy nem mentettem el), amelyben nagyon sok férfi előváladékát vizsgálták meg, és a 40%-uknál bizony tartalmazott életképes spermiumot a minta, annyit, amennyi elegendő a megtermékenyítéshez. Lehet, hogy te a 60%-ba tartozol, de attól még a férfiak 40%-a igenis teherbe tudja ejteni a partnerét akkor is, ha időben kiveszi. És sajnos ránézésre senki nem tudja megmondani, hogy melyik az a 40%! Innentől pedig orosz rulett, aminek a kockázatát a nő vállalja elsősorban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!