Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Mi a véleményetek a megszakítá...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek a megszakításos védekezésről?

Figyelt kérdés
A barátommal így védekezünk egy ideje, én egyáltalán nem tartom biztonságosnak. Óvszert nem akar használni, és azt sem akarja engedni, hogy fogamzásgátlót szedjek. Azt mondta, tud vigyázni...tényleg mindig időben kiveszi, de annyi teóriát lehet olvasni erről a módszerről.
2017. márc. 22. 10:45
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
76%

Ez a módszer csak kicsit csökkenti az esélyt, hogy teherbe ess, de fogamzásgátlásnak nem nevezhető.

Mi egyszer kockáztattunk, pár hónap múlva akartunk amúgy is kistesóra gyúrni, a gumi meg elfogyott. Elsőre teherbe estem.

Az első gyerek majdnem egy év próbálkozás után jött össze. Van ez így. :)

Tablettán és gumin kívül is van még lehetőség. Pl. ha a megszakítás mellé használtok pharmatex kúpot. A kettő együtt már viszonylag megbízható.

De ma már rengeteg fogamzásgátló tabletta van, egy alapos vizsgálat után írja fel a doki, ha az első nem jó, akkor legfeljebb kipróbálsz mást.

Gumiból is van többféle. Lehet kísérletezni.

Minden más csak pénz kérdése: spirál, pesszárium, hüvelygyűrű, implantátum, stb.

Vagyis: bármi jobb, mint a megszakításos módszer! Arra nem tud vigyázni, hogy az előváladékban ne legyen élő sperma!

És ha becsúszik a baba, akkor mi lesz? A felelőtlen pasid abortuszra küld? Vagy majd pár hónapos babával hagy ott, mert ő még élni akar?

Ha szeretne, vigyázna rád, hogy ne legyen baj. Elvégre tényleg te viszed vásárra a bőröd!

2017. márc. 22. 12:36
 12/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
2017. márc. 22. 12:37
 13/23 anonim ***** válasza:
84%
Az hogy a Megszakításos Szex Nem Védekezés!!! Attól hogy Mariska így csinálja és még nem jött a gólya az nem azt jelenti hogy neked se fog becsúszni. Ha nem akarsz gyereket akkor Védekezz Normálisan!!!!!
2017. márc. 22. 13:01
 14/23 anonim ***** válasza:
21%
Biztonságos, de a férfi részéről nagyon kellemetlen. A legjobb részből marad ki, amikor a punciban elengedi és élvezi, hogy bent van orgazmusa.
2017. márc. 22. 13:26
 15/23 anonim ***** válasza:
74%
Azon felül, hogy nem biztonságos, még szar is, elvégre pont a legjobb rész előtt kell abbahagyni a szexet. Nekem nem ér annyit. A pasid finnyás. Mi másfél évig szexeltünk gumiban, mielőtt gyógyszerre váltottam (két éve szedem már). Nagy különbség nincs a kettő között. Én így biztos nem engedném a szexet. De ilyen felfogású pasival össze se jönnék. Azzal legyél tisztában, hogy egy évben maximum kétszer lehet esemény utánit bevenni, mert nagyon felrugja a hormonjaidat. Nekem azt mondta a nőgyógyászom, hogy akkor már jobban megéri a fogamzásgátló, mert egy esemény utáni tabletta úgy megterheli a szervezetet, mintha egy évig szednéd a fogamzásgátlót. Szóval én kiváltanám a bogyót, és akkor már beléd is élvezhet rendesen. Egyébként mi van, ha véletlenül nem veszi ki időben, de a kis beszari finnyás nem mer szólni (mert sértené az egóját)? Vajon melletted lesz, amikor kikaparják belőled...? Fú, de fel@sztam magamat. Idióta csávód van.
2017. márc. 22. 15:57
 16/23 anonim ***** válasza:
29%

birom mikor valaki írja hogy "az ismerősöm pont így esett teherbe" válaszokat. Amíg nem saját tapasztalat addig senki se tudhatja. Mi az első 4hónapunknál úgy "védekeztünk" + néha óvszer..aztán egyszer csak barátnőmnek késett 3napig. Mit ne mondjak..életem leghosszabb és legstresszesebb 3hnapja volt.

Azóta csak is óvszer, szóval azért még se kockáztatnám..mert valószínűleg a nők 1%a esik így teherbe..de nem akarom hogy a barátnőm is közte legyen.

Nálunk mondjuk egy adott márka (you and me asszem) 2x szakadt ki és lett esemény utáni. Azóta masculant használok és imádom..de még óvszerrel se merek elélvezni a páromba..inkább kiveszem előtte 100%os biztonság miatt. néha bánom de elhanyagolható.

2017. márc. 22. 17:14
 17/23 anonim ***** válasza:
100%

"mert valószínűleg a nők 1%a esik így teherbe..de nem akarom hogy a barátnőm is közte legyen"

A nők kb. 30-35%-a esik így teherbe (egy év alkalmazás során). Nem minden férfi előváladéka tartalmaz életképes spermiumot, "csak" a férfiak kb. 40%-áé. Ha valaki nem akar gyereket, annak ez túl nagy kockázat.

Mindenesetre ha sem óvszert, sem hormonális módszert nem akartok használni, akkor én a pesszáriumot ajánlom spermiciddel kombinálva. 95-98%-os biztonságot nyújt, ami nagyjából az óvszer hatékonyságának felel meg.

2017. márc. 23. 09:42
 18/23 anonim ***** válasza:

Csökkenti a teherbeesés esélyét, de nem elég biztonságos egy egyébként termékeny nőnél.

Mi is így "védekeztünk" kb 1,5 évig, néha-néha pharmatexet használtunk. Nálunk nem lett volna tragédia egy baba, ezért bevállaltuk. Aztán már sehogy nem vigyáztunk, de mivel utóbb kiderült, hogy nem lehet gyerekünk, nem is lettem terhes soha. Azóta sem, pedig 5 éve nem védekezünk semmivel. Kényelmes, de megvan az ára.:)

Ha a gumit nem bírjátok, hormont nem akartok, én azért javasolnék egy köztes, de azért ennél biztonságosabb megoldást. Ugyanúgy legyen megszakításos mint eddig, de használjatok pharmatex terméket mellé. Ez önmagában nem biztos, hogy elbír egy egész adag spermát, de ha megszakítjátok, akkor csak az előváladékban fellelhető kis fickók ellen elég lehet. Mindenképp biztonságosabb így, mint csak megszakítással.

Ha mondjuk kb 97% körüli biztonságot akartok, barátkozzatok meg a gumival, vagy a tablettával.

2017. márc. 23. 12:20
 19/23 anonim ***** válasza:
2017. márc. 23. 15:42
 20/23 anonim ***** válasza:

Annak a lánynak, akinek a kérdését belinkeltem, azóta megszületett a kislánya. A barátja elhagyta.

Annak idején én írtam neki a 8. hozzászólást.

2017. márc. 23. 15:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!