Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tapasztalatok a megszakításos védekezésről?
A megszakításos védekezés már 100 évvel ezelőtt sem volt védekezés.
Most sem az.
jó darabig mi is így védekeztünk, napi többször is, nem lettem terhes, de nem ajánlom senkinek, mert nekem pl. elég rendszertelen a ciklusom, és volt idegeskedés rendesen, mikor nem jött meg időre.
nem vagyok tájékozatlan, tudom, hogy az előváladékban is lehetnek spermiumok, és aki ránéznek-és-terhes-lesz típus, annál be is csúszhat egy terhesség. úgy tűnik, én nem ilyen vagyok, lehet, hogy a hátrahajló méhemnek is köszönhetem, hogy nem lett baj.
nálunk az óvszer nem csak az érzés miatt nem volt opció, hanem főleg azért, mert a barátom egyszerűen lelankadt tőle.
nemrég elkezdtem fogamzásgátlót szedni, és nem bántam meg, a barátomnak is sokkal jobb így, hogy nem kell a végén kivennie.
21L
Nem pár ember véleményére kell hallgatni egy fórumon.
A fogamzásgátló módszerek hatásosságáról már csináltak megbízható felmérést, amiben nem 5 embert, hanem több ezret vizsgáltak.
A megszakítás parl indexe pedig 25. Azaz egy év alatt 10 nőből 25 esik teherbe. Ez borzasztóan nagy szám.
Ha semmiképpen nem akarsz gyereket, akkor ne ezt a módszert válaszd, hanem vmi olyat, ami megbízható.
100 nőből*
Tehát egy év alatt 25% a esély a terhességre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!