Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek a megszakításos védekezésről?
szerintem ez a legkockázatosabb védekezés, de sokan védekezésnek sem hívják
elég nagy %-okkal dobálóztok, de ha szeretitek a kockázatot...
24F
kockázatos természetesen, hiszen az előváladékban is van sperma sokszor, simán összejöhet, de tény, hogy kisebb az esélye.
Ha már így akartok védekezni, akkor talán te is segíts rá, és nézzél utána ovulációs teszteknek, meg számítsd ki a termékeny napjaidat. Vannak ilyen "köpő" tesztek (nem tudom hogyan hívják) ahol a reggeli nyálban a te hormon szintedet tudod megnézni, hogy mennyire vagy éppen termékeny. És talán ha ezt figyeled, akkor jobban oda tudtok figyelni. Érted, ha éppen termékeny időszakban vagy, akkor védekeztek, ha nem akkor így csináljátok.
Ez sem biztos, de talán jobb.
A barátnőméknek egy gyönyörű kislánya született így.
(Csak ők már házasok voltak, de gyereket csak 3-4 év múlva terveztek.)
Arról írsz hogy ő mit akar és mit nem.
Te meg engeded, hogy úgy játsszon orosz rulettet, hogy a te fejedhez fogja a pisztolyt, nem a sajátjához.
Ezt nem nevezném védekezésnek!
Meg mi az hogy nem engedi hogy fogamzásgátlót szedj? Hát én a helyedben feliratnám ha nem akarnék gyereket...
Mondjuk olyan pasival együtt sem lennék aki így gondolkodik. Persze ha terhes leszel gondolom mennyire fog örülni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!