Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Védett vagyok? Vagy elcsesztem? Vagy túl aggódom?
Figyelt kérdés
Bocsi ezért a kérdésért,tudom hogy rengeteg van belőle,de ez valamiért mégis másabb. Több,mint 2hónapja szedek gyógyszert.(az első hónapot végig menstruáltam,a másodikban teljesen kimaradt) 3levél vagyis harmadik hónap a 7 napos szünetben jött meg. Néha 1-2-3-4órával csúszok elég ritkán,van amikor csak 10-15perccel. Ma belém élvezett a barátom teljesen és én is pont elélveztem és ugye ilyenkor nyitott a méhszáj. Mennyi az esélye annak hogy esetleg terhes vagyok? Sorry a hosszú szövegért és a buta kérdésemért,de fontos lenne ha értelmes válaszokat kapnék. Köszi 17/L2010. máj. 10. 20:33
31/34 A kérdező kommentje:
Hogy őszinte legyek nem nagyon értek hozzá,hogy véd-e a 7napos szünetben,de nekem a betegtájékoztatón az van,hogy véd. Tehát én nem ebből csináltam problémát,hanem mert nem pontosan szedem és félek hogy ez miatt esetleg lehet valami baj,annak köszönöm aki megerősített,hogy nem lehetek terhes. Bár ebből nem sok volt.
2010. máj. 11. 11:40
32/34 anonim válasza:
Kössz, én mondtam h azt írta h tilos a szex és fel nem tudtam fogni, hogy miért, és rákerestem és ilyeneket tanácsolt a kérdezőnek h hanyagolja, ha nem akarja megszívni, ahogy te is írtad, meg neki van legalább lelkiismeret furdalása, így írta, sajnos tényleg nincs már több.
Ja és 82-es, jó lenne ha végre befognád, mivel nem írtam hülyeséget, orvos írta nem én, szal jó lenne ha lecsitulnál.Az már más kérdés h mennyire van igaza, de te ha lehet ne addógj a párom miatt és miattam, mivel eddig is csináltok 7 napos alatt és lám nem lettem terhes egyszer sem a 4 év során, de nem is azt állítottam h nem véd, mert az teljes képtelenség, hanem azt h egyáltalán nem 100 ahogy a doki írta.
33/34 anonim válasza:
Nekem nincs rajta, hogy véd-e a szünet alatt:S
34/34 anonim válasza:
JAJAJAJAAJAj emberek. 2010!!!!!van. hogy az istenben létezne olyan fogamzásgátló ami nem véd a szünetben. azért fizetünk súlyos ezreket érte, hogy kényelmesen élhessünk és ne kelljen egyéb módon védekeznünk. kész pont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!