Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Védett vagyok? Vagy elcsesztem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Védett vagyok? Vagy elcsesztem? Vagy túl aggódom?

Figyelt kérdés
Bocsi ezért a kérdésért,tudom hogy rengeteg van belőle,de ez valamiért mégis másabb. Több,mint 2hónapja szedek gyógyszert.(az első hónapot végig menstruáltam,a másodikban teljesen kimaradt) 3levél vagyis harmadik hónap a 7 napos szünetben jött meg. Néha 1-2-3-4órával csúszok elég ritkán,van amikor csak 10-15perccel. Ma belém élvezett a barátom teljesen és én is pont elélveztem és ugye ilyenkor nyitott a méhszáj. Mennyi az esélye annak hogy esetleg terhes vagyok? Sorry a hosszú szövegért és a buta kérdésemért,de fontos lenne ha értelmes válaszokat kapnék. Köszi 17/L
2010. máj. 10. 20:33
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
70%
micsoda ostobák. szünet alatt is teljes mértékben védett vagy, hogy lenne tilos a szex. rég terhes lennék én és nők ezrei is. ennyire felvilágosulatlan népeket.
2010. máj. 10. 21:13
 12/34 anonim ***** válasza:
Jaj gondolom te is főorvos vagy vhol...mondom h főorvos írta!!!!!szted passzióból??Írtam h engem is eléggé meglepett mert évek óta szedek fogamzásgátlót és 7 nap alatt is csináljuk, nem azt mondtam h nem véd vmennyire!De ha ennyire hülye szted ez az orvos kérdezz rá: orvostudakozo.hu - Hamvas Ferenc
2010. máj. 10. 21:25
 13/34 anonim ***** válasza:

A válasz írója 77%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: tegnap 20:46

Erre csak annyit, hogy 1000 nődokiból kb ez az egy állítja ezt. Ha egy nődoki azt állítaná, hogy a fogigátlótól nő még három fejed, azt is elhinnéd? Egyrészt nem véletlenül van a betegtájékoztatóba írva, hogy a 7 napos szünetben is véd, másrészt meg épp emiatt nők ezrei estek volna már így teherbe. Azért mert valaki főorvos még nem biztos, hogy nem mondhat hülyeséget.

Szóval ne riogasd hülyeségekkel a kérdezőt.

2010. máj. 11. 09:48
 14/34 anonim ***** válasza:
nyilván nem reklámoznák a dokik a fogamzásgátlót ha nem védene a teherbe eséstől minden körülmények között. szóval kend a hajadra a kuruzsló netdokidat.
2010. máj. 11. 10:37
 15/34 anonim ***** válasza:

Képzeld nincs beleírva a tájékoztatóba h a 7 napban is véd, és az orvosom szerint is nem 100%-os a védelem a 7 nap szünet alatt, tehát ne fényezd már ennyire magadat!A fejes hülyeségeddel meg ugorj kútba szerintem!Meglátszik az írásodból is h milyen kultúurálatlan egy személy vagy!

Mellesleg biztos passzióból mond ilyet egy doki, mert nagyon unatkozik.

(Ja és tanulj már meg olvasni, ha már ennyire bíráskodó vagy, írtam h engem is meglepett h ezt írta h NEM VÉD, mivel évek óta szedem és 7 nap alatt is szeretkeztünk mindig)

2010. máj. 11. 10:42
 16/34 anonim ***** válasza:
Ja és még valami, ha utána néznétek a válaszának rájönnétek h miért mondja ezt!Szerinte ha kiahgy vki egy bogyót, akkor is lehet terhes és ez miért lenne másképp a 7 nap szünetben is!Na itt van a bibi h más orvos ilyeneket nem mondd, csak ha a 8. napon(azaz az első szemet) nem veszi be az illető, akkor már 0 a védelem, remélem én is h csak így értette, de nem adot tkonkrét választ csak annyit h nem véd egyáltalán, és semmi olyan utalás nem volt a kérdezőnél h nem vette volna be
2010. máj. 11. 10:47
 17/34 anonim ***** válasza:

Csak úgy találomra rámentem egy betegtájékoztatóra (Garcial)

"A Gracial következő csomagjainak alkalmazása

Ha kiürült az első csomag tartson 6 nap szünetet; ez idő alatt havi vérzés jelentkezik. A hatnapos szünet letelte után elkezdheti a következő csomagban lévő tabletták szedését a fóliára nyomtatott nyilak által jelzett irányba haladva. A későbbiekben minden újabb csomagot azonos módon, "Az első csomag Gracial" című szakasz 1. pontjában foglaltaknak megfelelően kell alkalmaznia. A hatnapos gyógyszerszünet letelte után, a 7. napon abban az esetben is folytatnia kell a tabletták szedését, ha még nem szűnt meg teljesen a havi vérzés. Ha az előírásokat pontosan betartva szedte a tablettát, a gyógyszerszünetek idején sem csökken a fogamzásgátló hatás."

Ez az egyik. Másik pedig, hogy mersz ítéletet alkotni arról, hogy mennyire vagyok kultúrált? Egyáltalán mi köze van ennek a témához? Mindegy...ezzel a asaját butaságodat is bizonyítottad.

2010. máj. 11. 11:00
 18/34 anonim ***** válasza:

Csak kb te olyan gyógyszert mondasz, ami eléggé nem elterjedt, plusz nem 6 nap a szünet nálam meg másnál sem, hanem 7, szal bebuktad kicsikém.

Jobb ha csistulsz:)

képzeld 2 hosszú oldalas a tájékoztatóm, nem kell a te hülyeséget, kb egy éve szedheted látszik

2010. máj. 11. 11:02
 19/34 anonim ***** válasza:

1. ugyanazon az elven működik mint a többi

2. 6 éve szedek meliane-t, a 7 napos szünetben sem védekezünk mellé, mert az én (jelzem normális) nődokim azt mondta, hogy nem kell (nem pedig egy neten levadászott sarlatántól kapok nem megbízható infót ld. "nem tudom mire írta" c. írásod) és érdekes módon nem lettem terhes.

Interneten mindenki mondhatja magáról, hogy főorvos. Én is.

De tudod mit...szivasd a pasidat a gumizással a szünetben, vagy neeem egyáltalán le se feküdj vele. Kíváncsi leszek mit szól majd hozzá...egy normális nőgyógyásznak ha mondod ezt a hülyeséget, körberöhög :D

Szánalmas...

2010. máj. 11. 11:05
 20/34 anonim ***** válasza:

Ne veszekedjetek már!!!!

Nem tudom h véd e a tabletta, szerintem igen, de amit te is bemásoltál tájékoztatót az is egy vicc!!!Nem 6 nap a szent hanem 7!

2010. máj. 11. 11:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!