Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Védett vagyok? Vagy elcsesztem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Védett vagyok? Vagy elcsesztem? Vagy túl aggódom?

Figyelt kérdés
Bocsi ezért a kérdésért,tudom hogy rengeteg van belőle,de ez valamiért mégis másabb. Több,mint 2hónapja szedek gyógyszert.(az első hónapot végig menstruáltam,a másodikban teljesen kimaradt) 3levél vagyis harmadik hónap a 7 napos szünetben jött meg. Néha 1-2-3-4órával csúszok elég ritkán,van amikor csak 10-15perccel. Ma belém élvezett a barátom teljesen és én is pont elélveztem és ugye ilyenkor nyitott a méhszáj. Mennyi az esélye annak hogy esetleg terhes vagyok? Sorry a hosszú szövegért és a buta kérdésemért,de fontos lenne ha értelmes válaszokat kapnék. Köszi 17/L
2010. máj. 10. 20:33
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
*szünet
2010. máj. 11. 11:08
 22/34 anonim ***** válasza:

Na most látszik meg az értelmi szinted kicsikém :) hogy húzom ezzel a pasim..meglátszik milyen gyerekes vagy :D

Képzeld, sokan ismerik azt a pesti orvost, és csak hozzáértő van azon az oldalon, de te ezt biztos nem tudod felfogni.

Másrész ha ennyire nagy a szád, keress már rá akkor a google barátoddal, hogy mit írt, ha már ennyire veszekedni akarsz egy orvossal!(Jelzem h nemzetközileg elismert)

Mondjuk még mindig nem tudsz olvasni, annyira sajnálom a szüleidet, hogy ilyen terhet hoztak a világra!Nézd meg akkor drága, hogy az orvos egy szóval nem írt oylat h kihagyott vki egy szemet, csak akkor áll ez fent.Mellesleg, te írtad h ennyiből nem tudom megállapítani a kultúráltságodat, de te azért vájkálnál az én szexuális életemben, de közlöm h remek, és a 7 napos szünet alatt is szeretkeztünk eddig(igen, még mindig nem tudsz olvasni..) de ha arról lenne szó h tényleg nem védene a bogyó EGYÁLTALÁN és gumival kellene pár napig csinálni képzeld az sem lenne nekünk tragédia, sajnállak h neked egy kapcsolat csak a szexről szól :D

ásd már el magad!

2010. máj. 11. 11:14
 23/34 anonim ***** válasza:
Az az orvos tényleg jó orvos, és főorvos, azért ilyet ne állítsunk már, hogy nem hozzáértő és mindig okosságokat szokott mondani, néha nézem az oldalát.De könyörgöm ne itt veszekedjetek már!Tény szerintem is hogy véd a tabletta, de nem ugyanúgy, mint amikor szedi az ember és szerintem azaz orvos így értette, de nem tudom most nincs kedvem megkeresni, de ne itt veszekedjetek, mert csak magatokat járatjátok le, mndketten.
2010. máj. 11. 11:20
 24/34 anonim ***** válasza:

Megkerestem, erre gondoltál?

Ha bárki logikusan gondolkodik a kérdésben, akkor egyértelmű, hogy ilyet nem lehet belekalkulálni akkor, amikor még azt is leszabályozzák, hogy a tabletta bevétele kötelezően azonos napszakban történjék. Belekalkulálva az van, hogy a hétnapos szünetben nincs szex. Nagyon szívesen, és köszönöm, hogy megértett és hallgat rám.

Jó estét!

a tabletta a 7 napos szünetben is véd, holott maga azt irta, hogy nem. ez meg hogy lehet? én sosem használtam kiegészitő védekezést a 7 napban, és nem lettem terhes. kifejtené ezt, kérem?

Ilyet én sohasem írtam, csak azt, hogy a szünetben a védőhatás nem teljes. Ezen nincs mit kifejteni, hisz ezalatt nem szedi a tablettát.

Ezt olvassátok el, az elsőbe nem azt írta,hogy nem véd?Másodikba meg már nem mondott ilyet:D Én sem tudom már

2010. máj. 11. 11:25
 25/34 anonim ***** válasza:
Hamvastól csak azt a hozzászólását találtam meg rákeresve a goole-n, hogy ő sosem állított olyat, hogy a 7 napos szünetben nem véd a tabi, csak hogy nem 100% a hatása. (Ami ugye a nem 7 napos szünetben is így van, mivel csak 99% körül van a Pearl indexe)
2010. máj. 11. 11:27
 26/34 anonim ***** válasza:
Köszi, hogy bemsáoltad, de a védettség1-et már meg sem lehet találni, valószínűleg kitörölte???Tegnap még ott volt, amit kérdezett a nő!Azt írta benne válasznak a dr, hogy nem ő fogja megszívni, ha jön a baba a 7 nap szünet miatt, szószerint így írta!Nem tudom láttad e, 78%-os
2010. máj. 11. 11:29
 27/34 anonim ***** válasza:
Láttam,az elsőre gondolsz,az egy másik kérdésben is vita volt ráadásul még a GYIKben is az van neki, hogy tilos a szex.Én sem találom csak ezt az egyet,valószínűleg kitörölte,de ha felteszed neki a kérdést biztos megint azt írja, hogy nem tanácsolja a szexet,mivel GYIK-ben is ez van.
2010. máj. 11. 11:31
 28/34 anonim ***** válasza:

Nézzük akkor más nőgyógyász szakorvosok véleményét?

Kedves Doktor úr!

Valóban igaz, hogy a Novynette fogamzásgátló a 7 napos szünetben nem véd igazán? Válaszát előre is köszönöm

Kiscsillag

Kedves Kiscsillag!

A 7 nap szünet alatt is van védelem a fogamzásgátló szedése alatt, de csak akkor, ha a gyóüygszert rendesen szedi és persze a küövetkező hónapban ismét elkezdi a következő levelet. Itt van bővebben.

[link] (Dr Zsirai László szülész-nőgyógyász szakorvos válasza)

Tisztelt Doktorúr!

3 napi fogamzásgátló gyógyszeremet (gestomix 30) nem tudtam időben bevenni (hétfő kedd szerda). A gyógyszer szedését múlt hét csütörtökön kezdtem el szedni s az nap még az előző 3-t is bevettem 1-1 óra különbséggel. A kérdésem az lenne h ezek után meddig kell kiegészítő fogamzásgátlást alkalmazni?

Előre is köszönöm

Nem kell, (a tabletta a 7 napos szünet alatt is véd), de esetleg vérzés léphet fel.

Állítsa a mobilját csörgőre, az a biztos.

Bővebb felvilágosításért olvassa el honlapomon (www.drpetroczi.hu) a BETEGEIM LEGGYAKORIBB KÉRDÉSEI-nél a tablettáról írottakat.

Üdvözlettel:

Dr. Petróczi István 2010. 03. 12. 19:45

[link]

és még kismillió ilyet tudnék összeszedni.

2010. máj. 11. 11:35
 29/34 anonim ***** válasza:

Amúgy ha rákerestek itt a GYIK-en is van róla kérdés, pont ugyanezen hülyeségei miatt. Sztem ő az egyetlen nőgyógyász aki ilyen agymenéseket állít :)

De inkább neki higyj aranyom, mint 1000 másiknak, ő mégis csak egy netes főorvos...akinek vmiért nagyon kell reklámoznia magát :DDDD

2010. máj. 11. 11:37
 30/34 anonim ***** válasza:

Na igen!Ezer orvos mondja, hogy véd!Ez az orvos meg GYIK-be beleírta hogy tilos a szex,nézted?

Szerintem ne őt ugasd le, hogy milyen hülye, mert nézd meg amit bemásoltam kár h a másik felét kitörölte az orvos.

2010. máj. 11. 11:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!