Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Védett vagyok? Vagy elcsesztem? Vagy túl aggódom?
Na most látszik meg az értelmi szinted kicsikém :) hogy húzom ezzel a pasim..meglátszik milyen gyerekes vagy :D
Képzeld, sokan ismerik azt a pesti orvost, és csak hozzáértő van azon az oldalon, de te ezt biztos nem tudod felfogni.
Másrész ha ennyire nagy a szád, keress már rá akkor a google barátoddal, hogy mit írt, ha már ennyire veszekedni akarsz egy orvossal!(Jelzem h nemzetközileg elismert)
Mondjuk még mindig nem tudsz olvasni, annyira sajnálom a szüleidet, hogy ilyen terhet hoztak a világra!Nézd meg akkor drága, hogy az orvos egy szóval nem írt oylat h kihagyott vki egy szemet, csak akkor áll ez fent.Mellesleg, te írtad h ennyiből nem tudom megállapítani a kultúráltságodat, de te azért vájkálnál az én szexuális életemben, de közlöm h remek, és a 7 napos szünet alatt is szeretkeztünk eddig(igen, még mindig nem tudsz olvasni..) de ha arról lenne szó h tényleg nem védene a bogyó EGYÁLTALÁN és gumival kellene pár napig csinálni képzeld az sem lenne nekünk tragédia, sajnállak h neked egy kapcsolat csak a szexről szól :D
ásd már el magad!
Megkerestem, erre gondoltál?
Ha bárki logikusan gondolkodik a kérdésben, akkor egyértelmű, hogy ilyet nem lehet belekalkulálni akkor, amikor még azt is leszabályozzák, hogy a tabletta bevétele kötelezően azonos napszakban történjék. Belekalkulálva az van, hogy a hétnapos szünetben nincs szex. Nagyon szívesen, és köszönöm, hogy megértett és hallgat rám.
Jó estét!
a tabletta a 7 napos szünetben is véd, holott maga azt irta, hogy nem. ez meg hogy lehet? én sosem használtam kiegészitő védekezést a 7 napban, és nem lettem terhes. kifejtené ezt, kérem?
Ilyet én sohasem írtam, csak azt, hogy a szünetben a védőhatás nem teljes. Ezen nincs mit kifejteni, hisz ezalatt nem szedi a tablettát.
Ezt olvassátok el, az elsőbe nem azt írta,hogy nem véd?Másodikba meg már nem mondott ilyet:D Én sem tudom már
Nézzük akkor más nőgyógyász szakorvosok véleményét?
Kedves Doktor úr!
Valóban igaz, hogy a Novynette fogamzásgátló a 7 napos szünetben nem véd igazán? Válaszát előre is köszönöm
Kiscsillag
Kedves Kiscsillag!
A 7 nap szünet alatt is van védelem a fogamzásgátló szedése alatt, de csak akkor, ha a gyóüygszert rendesen szedi és persze a küövetkező hónapban ismét elkezdi a következő levelet. Itt van bővebben.
[link] (Dr Zsirai László szülész-nőgyógyász szakorvos válasza)
Tisztelt Doktorúr!
3 napi fogamzásgátló gyógyszeremet (gestomix 30) nem tudtam időben bevenni (hétfő kedd szerda). A gyógyszer szedését múlt hét csütörtökön kezdtem el szedni s az nap még az előző 3-t is bevettem 1-1 óra különbséggel. A kérdésem az lenne h ezek után meddig kell kiegészítő fogamzásgátlást alkalmazni?
Előre is köszönöm
Nem kell, (a tabletta a 7 napos szünet alatt is véd), de esetleg vérzés léphet fel.
Állítsa a mobilját csörgőre, az a biztos.
Bővebb felvilágosításért olvassa el honlapomon (www.drpetroczi.hu) a BETEGEIM LEGGYAKORIBB KÉRDÉSEI-nél a tablettáról írottakat.
Üdvözlettel:
Dr. Petróczi István 2010. 03. 12. 19:45
és még kismillió ilyet tudnék összeszedni.
Amúgy ha rákerestek itt a GYIK-en is van róla kérdés, pont ugyanezen hülyeségei miatt. Sztem ő az egyetlen nőgyógyász aki ilyen agymenéseket állít :)
De inkább neki higyj aranyom, mint 1000 másiknak, ő mégis csak egy netes főorvos...akinek vmiért nagyon kell reklámoznia magát :DDDD
Na igen!Ezer orvos mondja, hogy véd!Ez az orvos meg GYIK-be beleírta hogy tilos a szex,nézted?
Szerintem ne őt ugasd le, hogy milyen hülye, mert nézd meg amit bemásoltam kár h a másik felét kitörölte az orvos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!