Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Mit ajánlotok tabi helyett?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit ajánlotok tabi helyett?

Figyelt kérdés
Eddig fogamzásgátló tablettát (yasminelle) szedtem, de nagyon sokszor kapok hüvelyi fertőzést, vagy húgyhólyaggyulladást, ezért le szeretnék szokni róla. Az óvszeren, a kúpon és a naptári módszeren kívül milyen (nem hormonális) fogamzásgátlót tudtok ajánlani egy 20 éves, tartós kapcsolatban élő lánynak? :-)
2010. ápr. 23. 20:53
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

TEljesen igaza van az utolsónak, amikor szültem a szobatársam 40 évesen 3. gyerekét szülte, pedig védekeztek - Pharmatexszel!!!

Az az orvostudakozo.hu pedig egy nagyon jó oldal, én még nem ismertem, de nagyon köszönöm, tegnap pont orvosi problémánk volt és még este 11 kor is online volt az egyik háziorvos, és sokat segített!! Szerintem szuper oldal, nagy ész volt, aki kitalálta! Ezt az oldalt nagyon szeretem, mert tapasztalataikat megírják a civilek, ott viszont szakemberek válaszolnak!

2010. ápr. 25. 10:05
 22/22 anonim ***** válasza:

Patentex kúp megszakitással együtt jó.

Vagy: www.femcap.com ez egy méhszájsapka,állitólag jobban illeszkedik mint a pesszárium.

2010. máj. 24. 23:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!