Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit ajánlotok a fogamzásgátló tabletta helyett?
20 éves vagyok lassan két éve szedem a gyógyszert,de néha tényleg csak néha elfelejtem pontban beszedni,ami engem zavar.Tudom nekem kéne odafigyelnem.De mégis tuti van valami megoldás rá.Most nem akarok hülyeségeket írni mikről hallottam,hanem tőletek kérnék tanácsot.Bármit amit tudtok érdekel,az anyagi része is!
Óvszert nem szertjük,gyereket nem akarunk,hurokhoz fiatal vagyok :D:) Szóval mit tegyek?
Pesszárium + zselé.
Csak nem felejted el előtte, ha már kinn van az asztalon :-)
Csak aztán kivenni se felejtsd el!
De ez nem a legjobb megoldás.
Van beültethető gyógyszer. Kicsit feltűnő (a karodban egy 2 cm-es fekete csík) - de 5 évig is maradhat.
Jó drága.
szerintem a gyogyszer a legjobb. valaki hízik tőle meg minden.....ha neked csak az a gond hogy nem tudod időbe bevenni az nem is olyan rossz. állítsd be a telodat hogy jelezzen időbe vagy valami. ha bevállt a gyogyszer ne hagyd abba.
a kiegészitőket meg irja más...én nem tom csak a hagyományos ismert dolgokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!