Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Milyen óvszert ajánlotok a...

Milyen óvszert ajánlotok a Durex extra safe helyett?

Figyelt kérdés
Na, szval ő barátnőmmel szeretnénk lefeküdni egymással,mind kettőnknek ez lenne az első, de elégé fél h kiszakad a gumi én itt utána járkáltam és találtam olyat h Durex extra safe ami ugye valamivel vastagabb mint a többi...de ahol lakom egyik boltba sem lehet kapni...szeretném tudni h milyen gumit ajánlotok helyette?
2010. ápr. 29. 20:31
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
szerintem a durex classic is tökéletesen megfelel.
2010. ápr. 29. 20:33
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Durex Elite
2010. ápr. 29. 21:02
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Lifestyles ultra safe- ez nem vastagitott, de spermicides
2010. ápr. 29. 21:40
 4/9 A kérdező kommentje:
birka bél-re én is gondoltam de barátnőm nem ment bele szval marad a gumi xD nah de kérlek csak komoly válaszokat
2010. ápr. 29. 22:13
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
durex arouser, classic, ezek nalunk sose szakadtak el.
2010. ápr. 29. 23:44
 6/9 omadjoe válasza:
Masculan 4.-es az vastagabb nem szakad. még akkor sem, ha légbuborék van benne. parommal kiprobáltuk, h. mikor szakad. hát eléggé massziv. és az ára 690-890 ft 10 darab. szürke/zöld szinü a doboza.
2010. ápr. 30. 23:48
 7/9 anonim ***** válasza:
figyelj... én szerintem tökmindegy hogy milyen gumit használtok... elsőhöz mi lifestyle-s play-t használtunk... tökéletesen megfelelt... szerintem nem oszt nem szoroz hogy milyen gumi van nálad... a vastag is el tud szakadni... de arra mindenképp figyelj hogy levegő ne maradjon a gumiban amikor felhúzod... mert akkor szakadhat
2010. ápr. 30. 23:50
 8/9 anonim ***** válasza:
utolsó, de, azért lényeg, h ne vmi ocska sz.r gumi legyen, mert azok könnyebben elszakadnak. nem azt mondom, h a durex sose, de azért ennek mégiscsak neve van. és nem is csak ugy.
2010. máj. 1. 10:59
 9/9 anonim válasza:
Tescos zacsit használok én is occsoo és biológilag lebomloo anyagból készűl xxD
2010. máj. 2. 16:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!