Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen fogamzásgátlót ajánlotok a Lindinette20 helyett?
Ilyen paraszt dokihoz többet ne menj. és ha adhatok egy jó tanácsot: ne szakrendelésre menj, mert ott nincs ideje rád az orvosnak, mert rajtad kívül ezer nő ácsingózik a rendelő előtt és igyekeznie kell, ezért jó, ha 5-10 perce van a problémádra. Menj el magánrendelésre, valóban ki kell nyitni a tárcádat, de hidd el nekem, ezerszeresen is megéri, tapasztalat. Korábban én is szakrendelésre jártam, nagyon jó dokim van amúgy, de szinte nulla ideje volt rám ott, és nem az ő hibája, hanem a magyar egészségügyé. Évente egyszer-kétszer ki lehet bírni azt a pár ezer forintot, pláne ha az egészségünkről van szó!
Amúgy én is Lindynettet szedtem, nekem is rossz volt (migrén, hízás) engem a Milligestre állítottak vissza (régebben is ezt szedtem, azzal nem volt semmi extra bajom. Majd az orvos eldönti, mit ír fel neked helyette, csak részletesen mondd el neki a panaszaidat és csak magánrendelésre menj!
minden gyógyszer más és más mellékhatásokkal jelentkezik más és más embernél...nekem pl a Lindynette20 foggátló bevált, semmi mellékhatás, semmi problémám nem adódott belőle...
mindenképp menj másik dokihoz, biztos felír másikat...az hogy neked mit mond más nő, hogy neki mi vált be, nem biztos h az neked is be fog válni...hisz mondtam, nekem a lindynette 20 bevált..
22L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!