Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Mit ajánlotok tabi helyett?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit ajánlotok tabi helyett?

Figyelt kérdés
Eddig fogamzásgátló tablettát (yasminelle) szedtem, de nagyon sokszor kapok hüvelyi fertőzést, vagy húgyhólyaggyulladást, ezért le szeretnék szokni róla. Az óvszeren, a kúpon és a naptári módszeren kívül milyen (nem hormonális) fogamzásgátlót tudtok ajánlani egy 20 éves, tartós kapcsolatban élő lánynak? :-)
2010. ápr. 23. 20:53
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
kérdező, akkor ez a megszakitás szted megbizható módszer? :DD
2010. ápr. 23. 22:16
 12/22 anonim ***** válasza:

Szia!

Nem tudom azt tudod-e(dokik nem nagyon mondják:S) h fogamzásgátló mellett nem árt vitamint szedned, mert legyengíti alapból az immunrendszert így hajlamosabb vagy elkapni betegségeket, hüvelygomba, fertőzések stb. Nálam ez volt a probléma, folyamatos hüvelygyulladás, és hüvelygomba, annyira nem volt a szervezetemnek védekezőképessége, elkezdtem szedni egy vitaminkomplexet, és azóta nincsenek panaszaim. Jó, akinek 1x kijön a gomba annak kijön másodjára is, viszont ne mindegy h minden mensi után szenvedsz vele, vagy több hónapig képes kivédeni a szervezeted.

Nekem ez így bevált, maradtam a tabinál, ez a legbiztonságosabb módszer. Ja, és ne higgy mindig a dokinak, kérj egy másik tablettát, lehet csak az a probléma.

2010. ápr. 23. 22:28
 13/22 A kérdező kommentje:
Hmm... Akkor szedni fogom (úgyis van még két levél) vitaminokkal, ha úgy sem segít, akkor beszélek vele, hogy váltsak gyógyszert, vagy tényleg hagyjam abba. :-) Köszönöm!
2010. ápr. 23. 22:41
 14/22 anonim ***** válasza:

Bocsi az offért.

Utolsótól kérdezném, hogy sima multivitamin elég,v agy milyen vitamint jó szedni a tabi mellé. Sajna én is hasonló cipőben jjárok, mióta szedem elég sűrűn van hüvelygyulladásom, stb.

Milyen vitamint ajánlotok?

Előre is köszi!

2010. ápr. 24. 08:29
 15/22 anonim ***** válasza:
Vitaminos vok. Én Lenkei féle vitamint szedek, az Alap csomagot. 6000 Ft-ba kerül havonta, van benne 240 db, napi 8 tabletta. De én csak 6-ot szedek, az is elég(reggel délben este 2-öt. Mindig kijött előtte a gombám, pedig nem ettem cukrosat, most eszek mindent amit megkívánok(persze így is mértékkel) és beválik. Már 3 hónapja nincs hüvelygombám, eddig minden mensi után volt. Sztem ez segítene nektek is!
2010. ápr. 24. 12:13
 16/22 anonim ***** válasza:

Szia!

Egy cipőben járunk. Én 3 évig tabiztam és minden hónapban volt már az utóbbi időben gombám. Leálltam vele, mert ez se szervezetileg, se anyagilag nem bírtam már. Azóta nagyon jól vagyok, semmi bajom és még az eltűnt libidóm is kezd visszatérni. Mi most gumizunk, már 4 éve vagyunk együtt. Most még nem akarunk babát, én meg nem szeretnék ilyen hüvelybe felhelyezős dolgokat, mert attól lehet szép gyulladásokat kapni :(

19/L

2010. ápr. 24. 14:14
 17/22 anonim ***** válasza:

utolsó vagyok: még annyit hozzáteszek, hogy én 10 hónapig szedtem Grapefruit cseppet mellé, de akkor is bajom volt, meg tabit is váltottam már, de sajna akinek a tabitól van akkor ugyis lesz. Nem szabad szedni és jobb les. Próbáld ki hogy nem szeded 2 hónapig és ha nem lesz betegséget, akkor a tabi okozza.

19/L

2010. ápr. 24. 14:18
 18/22 anonim ***** válasza:
0%
nem gyengiti az immunrendszert. nem kellene itt össze - vissza tapasztalatokra alapozni, hanem megkérdezni 1 orvost, amit én is tettem, és azt mondta, h nem kárositja. csak megváltoztatja a hüvely természetes flóráját. ha hajlamos vagy a nőgyógyászati betegségekre, akkor a fejedre is állhatsz, mindig vissza fog jönni. vannak, akik erre, vannak akik meg vmi másra érzékenyek. kérdezd meg Dr. Hamvas Ferencet, nagyon jó doki, www. orvostudakozo. hu
2010. ápr. 24. 17:54
 19/22 anonim ***** válasza:
azt a dokit meg nem kell reklámozni, tapasztalat kell, aki ideér nem OKOSKODÁS és nem dokis szakvélemény!
2010. ápr. 24. 19:42
 20/22 anonim ***** válasza:
ok, linkelhetek neked olyanokat is, akiknek pharmatex - babájuk van. de ne már, h 1 - 2 ember tapasztalatának jobban hiszel, mint az orvosi SZAKVÉLEMÉNYNEK!! ha ezen az alapon megyunk, tehát ez az oldal szerint, akkor mindenki védekezhetne megszakitással, mert az " biztonságos ". továbbra se ajanlom CSAK a pharmatexet, vannak sokkal megbizhatóbb módszerek, mert gondolom, 20 évesen még elég nagy probléma, ha teherbeesik.
2010. ápr. 25. 09:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!