Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van rajtam kívül olyan nő, akinek le kell mondania a szexről, mert semmilyen módon nem tud védekezni?
Pontosabban csak a közösülés részéről kell lemondanom, ugyanis:
-tablettát trombózisveszély és májbetegség miatt nem szedhetek;
-sima spirált az erős menstruáció miatt nem raknak fel;
-Mirena ugyanúgy kilőve, mint a tabletta;
-olyan módszerekben, amit én kézzel ki tudok venni és be tudok rakni, tapasztalatból nem hiszek;
-a megszakítás nem védekezés.
És 10-ből 9 pasi nem akar gumit húzni...volt, akinél csak az ágyban derült ki.
Szóval kíváncsi vagyok, más is van-e ilyen helyzetben.
30/N
Én simán használnék akár hosszabb távon is gumit... Nem tudom azért ez a 10/9-es arány hogy jött ki... ettől biztosan jobb a helyzet :)
25/f
Szerintem nem a védekezéssel van gond. Mi az, hogy nem hajlandó gumit húzni? Ne haragudj, de nagyon rosszul válogatsz. Én is találkoztam olyannal, aki húzta a száját, de amint nyilvánvalóvá vált, hogy no gumi azt jelenti no szex, mégis fel tudta húzni.
Legyél határozottabb! Húzzák fel a gumit és kész!
Én egyébként szerencsés helyzetben vagyok, mert a párommal már nem is kell védekeznünk.. más kérdés, hogy másfél éve nem jön össze a baba, ez legalább annyira nagy gond :(
Milyen emberekkel ismerkedsz te, hogy 10/9 az arany? :/
Keress mar valami ertelmeset. Olyat aki szeret. Vagy valami.
Nem kell lemondani! Olyan pasit válassz aki hajlandó gumival védekezni,
de feltalálták már a kölcsönös orális szexet is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!