Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fogamzásgátló - antibiotikum. Meddig kell egyéb módon védekezni?
Hüvelygyűrűt használok, és semmiképpen nem szeretnék gyereket.
Most kaptam antibiotikumos hüvelykrémet, amit 7 napon keresztül kell használni. Utána még mennyi ideig védekezzünk más módon? Ebben a ciklusban? Esetleg tovább?
VAgy ahogy abbahagyom az antibiotikumot, pár nap múlva ugyanúgy véd a hüvelygyűrű, mint előtte?
Amíg használod és utána még 7 napig.
Egyébként milyen hatóanyagú antibiotikum? Mert 2 fajta nem hat rá.
Nőgyógyász írta fel? Mert érdekes ez a rész:
A Dalacin hüvelykrém alkalmazása idején ne használjon egyéb, a hüvelyben alkalmazandó terméket (pl. hüvelytampont vagy hüvelyi irrigátort).
A gyűrű ebbetartozik-e? :S
A Dalacin hüvelykrém használata alatt tartózkodjon a közösüléstől!
Ha mégis szükség volna fogamzásgátlásra, a gumiból készült helyi fogamzásgátlók (óvszerek, pesszáriumok) nem alkalmazhatóak.
Sajnos így a kiegészítő védekezés is kilőve a használat alatt.
Voltam rákszűrésen magánban, és e-mailben jött az eredmény. A rákszűrés rendben, de van valami baci. Írt a doki receptet, menjek be érte. A receptet a recepción vettem át, tehát bővebb tájékoztatást nem kaptam.
Akkor most pár hétig hanyagoljuk az együttlétet, ha biztosra nem szeretnék teherbe esni?
Szerintem ha tudod valahogy kérdezd meg ezt a hüvelyben alkalmazott dolgoz.
Mindenképpen kerüld az együttlétet, mert az óvszer se jöhet szóba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!