Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fogamzasgatlot szedek elso hetben vagyok. Rosszul lettem es beszedes utan kb 4-5 oran belul hanytam. Terhes lehetek? Meddig kell gumival vedekezni? Egy het?
Ha pótoltad a szemet akkor nem kell kiegészítés! Ha nem akkor gáz van.
Ha a hányás vagy hasmenés egy tabletta bevétele után 4 órán belül lép fel, akkor lehetséges, hogy a XY hatóanyagai nem szívódnak fel teljesen. Ez hasonló helyzet, mint amikor elfelejt bevenni egy tablettát; haladéktalanul egy új tablettát kell bevennie egy új buborékcsomagolásból. Ha lehet, akkor az utolsó tablettabevételt követő 12 órán belül vegye be az új tablettát, és a szokott időben folytassa a XY szedését. Ha ez nem lehetséges, vagy már 12 óránál több telt el, akkor járjon el a "Ha elfelejtette bevenni a XY-t" rész szerint, vagy forduljon orvosához.
Ugrás oda:
Amennyiben az első héten felejtett el egy vagy több tablettát bevenni, és nemi aktusa volt az elmulasztás előtti héten (!!), akkor tisztában kell lennie azzal, hogy a terhesség kockázata fennáll. Ugyanez vonatkozik arra is, ha megfeledkezett egy vagy több tablettáról, és nem jön meg a vérzése a következő tablettamentes időszakban. Ezekben az esetekben forduljon orvosához.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!