Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Így mekkora az esélye egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Így mekkora az esélye egy babának?

Figyelt kérdés
Eldöntöttük a barátommal, hogy ha meglesz az érettségim akkor megszakítással csináljuk. Mielőtt lehurrognátok nem baj ha terhes leszek, mert szeretnénk kisbabát és mindegy hogy 21 vagy 23 évesen...Tervezzük a közös jövőt. nagyon szeretjük egymást és boldog családot akarunk:) Azért csináljuk majd megszakítással, mert azért mégsem egyből akarunk babát:) Szerintetek mennyi eséllyel leszek terhes? Vagy akár hónapokig sem leszek? 19L + 19F
2010. ápr. 5. 13:47
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
de valóban.. először inkább az anyagi hátteret kell biztositani. nem kapsz mindjart hatalmas fizetést, sőt, lehet, h először munkát se. nem várnak tárt karokkal sehol.
2010. ápr. 5. 16:11
 22/33 anonim ***** válasza:
Szóval a párod egyetemre megy, te meg eltartod a fizetésedből, tudod mi pénz a felsőoktatás? Én most nem a költségtérítésesre gondoltam. Előbb neked kellene felnőni, és utána gyereke szülni. 24N
2010. ápr. 5. 17:15
 23/33 anonim ***** válasza:
bocsánat: gyereket
2010. ápr. 5. 17:16
 24/33 anonim válasza:

Na várjunk... Valamit nem értek...Ha nem baj, hogy becsúszik a baba, akkor minek egyáltalán védekezni ? Akkor is van esélye annak, hogy nem esel teherbe, ha bemegy a cucc... Persze jóval kevesebb, de azért van. Meg akartok is gyereket, de azért nem egyből... Hát, fura egy felfogás, az fix...

De ti tudjátok, a döntés rajtatok áll...

17/L

2010. ápr. 5. 17:49
 25/33 anonim ***** válasza:

Szóval összegezve:

Nincs lakásotok, csúnyán mondva a meztelen seggetek van.

Te keresel majd 90e forintot JÓESETBEN az OKJ-s fizetéseddel, a párod semmit amíg egyetemista, vagy valami minimálbér körüli zsebpénzt.

Egy gyerek nem két fillér, nézz utána, hogy pelenka, kaja stb mennyibe kerül és akkor TI MIBŐL FOGTOK MÉG ÉLNI?!

2010. ápr. 5. 18:54
 26/33 anonim ***** válasza:

Én személy szerint megértelek,hogy fiatalon akartok szülők lenni..

Én is 20 évesen szültem a fiamat,és bizony az állásomon kívül semmink nem volt...se lakás,semmi!!!

Mégis vállaltam a fiamat,mert úgy voltunk vele,hogy ha csak az anyagiakat nézem akkor soha a büdös életbe nem fogok szülni,így meg amíg kicsi még van esélyem össze szedni magunkat..

Igazam lett.Ma 18 éves fiam van...Van Pesten egy 2 szobás lakásom,és most tervezek vidéken építkezni...

Szinte mindenünk megvan,és soha nem volt olyan gond hogy tudok-e pelenkát venni,vagy mit egyen,milyen ruhát adjak rá...Mivel hárman voltunk így magunkhoz igazítottuk az igényeket..nem az volt a legfontosabb,hogy milyen márkás ruhánk van,és nem a legújabb mobil telefon megszerzése volt a cél..

Nem beszélve arról,hogy nagyon jó érzés,hogy még fiatalnak érzem magam aki újra sokat szórakozik,utazik (nem köt le egy kisbaba) és nagyon jó kapcsolat van a gyerekem és én közöttem.Nagyon jó dolog,hogy fiatal anyaként egy felnőtt gyerekem van:)

Ezért én a további életedbe sok sikert kívánok,és ha ti úgy tervezitek,hogy fiatal szülők akartok lenni akkor legyetek..Nem fogjátok megbánni!

2010. ápr. 5. 19:41
 27/33 A kérdező kommentje:
Utolsó:) Köszönöm szépen a választ:) Én is így gondolom:) Nem az anyagiak a döntő ok:) Persze az is fontos, de fel fogjuk nevelni:) Lehet hogy nem lesz vadonatúj mobiltelefonja, de biztos hogy SZERETETBEN fog felnőni:) Ez a célunk:)
2010. ápr. 5. 20:38
 28/33 anonim ***** válasza:

kedves kérdező. Én tisztellek h így gondolkozol ennyi évesen. Sok 30 éves is megirigyelhetné.

Az előttem válaszolónak igaza van.

Ha mindenki az "ideális" körülményre vár..akkor sose fog szülni

2010. ápr. 5. 20:48
 29/33 anonim ***** válasza:

Anyuka aki 20 évesen szültél:

18 éve egy hangyányit könyebb volt megélni, mint most....

2010. ápr. 5. 22:05
 30/33 anonim ***** válasza:
hat ja, 18 éve jobb volt a helyzet. na, ahogy gondoljátok. de kérlek szépen, ébredj föl ebből az álomvilágból, h " nem a pénz a döntő ok ". a pénz igenis, h sokat számit. és én se értem, h ha akartok gyereket, akkor minek a megszakitás?
2010. ápr. 5. 23:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!